• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer.rs/A.S.

31.03.2023

08:58

MARIJA KUPILA VERICI STAN OD POLA MILIONA EVRA! O jednom detalju je posebno vodila računa

Estrada

MARIJA KUPILA VERICI STAN OD POLA MILIONA EVRA! O jednom detalju je posebno vodila računa

Podeli vest

Marija Šerifović odlučila je da priredi iznenađenje svojoj mami Verici Šerifović i pre zajedničkog putovanja u Dubai uručila joj je ključeve njenog novog stana.

Marija Šerifović iznenadila je svoju majku, Vericu Šerifović tako što joj je kupila stan u luksuznom beogradskom naselju, u zgradi gde i ona sama živi.

Marija je prvo majku obradovala ključevima stana, a onda je odlučila da zajedno oputuju u Dubai, gde su uživale u provodu u najskupljim hotelima.

Foto: Informer

Verica i Marija

- Marija je posle serije koncerata dobro zaradila, ali i od Jutjub kanala. Snima klipove skoro dve godine, ima milionske preglede i od toga joj kaplje dobra zarada. Majci je prvo pomogla oko poslastičarnice u Kragujevcu, finansirala je deo sredstava da Verica proširi biznis, a sad je obradovala za sve pare. Pre odlaska u Dubai uručila joj je ključ stana koji je kupovala krišom - priča izvor.

Marija je kupila stan svojoj majci sprat ispod njenog, a Verica ni jednog momenta nije slutila šta joj ćerka sprema. 

- Kad je Verica došla kod ćerke u Beograd, ušle su zajedno u zgradu. Marija je pošla da otključa vrata, Verica je rekla da je omašila stan, a Marija je otvorila. Tad joj je rekla da je to poklon, pa je zagrlila i dala joj ključeve. Verici nije bilo pravo jer zna koliko stanovi koštaju u tom kraju, ali je na kraju sve ispalo kako treba. Ono što je posebno zanimljivo i na šta je Marija obratila pažnju jeste da joj majka bude blizu, budući da joj je uzela stan koji se nalazi sprat iznad njenog - dodaje izvor. 

Foto: Instagram

Verica Šerifović i Marija Šerifović

Inače, Šerifovićka je za kupovinu i kompletno sređivanje stana pukla oko pola miliona evra, ali od početka nije štedela jer svi znaju koliko su ona i majka vezane. 

Posle uručivanja poklona Marija je pokazala Verici rezervaciju za Dubai. Tamo su uživale, trošile pare i obilazile šoping-centre. Marija je majci rekla da ne štedi ni dinar, a svaki detalj s putovanja snimala je za svoj Jutjub kanal.

O zajedničkom odmoru oglasila se i Marija.

- U Dubaiju nam je bilo super, osim što se Verica svaki put šokirala kad je videla cene mesa. Rekla sam joj da ne brine, da smo na odmoru i da sebi treba da uzme sve što želi, ali nije slušala. Bitno je da je kupovala posude za kuhinju, koje nikad nikome nisu trebale na odmoru, ali šta da radim. Nisam mogla nikako da je sprečim - rekla je pevačica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija