• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

31.03.2023

22:30

NI BABA, NI BAKA! Ceca otkrila kako je zove unuk Željko, za nju ima SPECIJALAN nadimak!

ATA images

Estrada

NI BABA, NI BAKA! Ceca otkrila kako je zove unuk Željko, za nju ima SPECIJALAN nadimak!

Podeli vest

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ne krije koliko je vezana za svog unuka Željka Ražnatovića, a sada je otkrila da je naslednik zove specijalnim nadimkom.

Ceca je u razgovoru sa svojim prijateljem Žikom Jakšićem otkrila da je bila ljuta na Bogdanu i Veljka kada je čula da će postati baka, jer je mislila da će joj se ceo Balkan smejati, međutim, kada je na svet došao mali Željko, sve se promenilo.

Foto: ATAIMAGES

Ceca sa unukom Željkom

- Kako je snajka izašla iz bolnice, ja sam uzela bebu kod sebe. A Anastasija me gleda i pita zar nisam rekla da sam se dovoljno naljuljala. Ja kažem - šta ću, oni su mladi, nemaju iskustva, lakše spavam. Počinjem da umišljam: šta ako se uspavaju, a stave ga između sebe, da ga ne prignječe... A njima super došlo - kaže Ceca i nastavlja:

Foto: Printscreen

Ceca sa unukom Željkom

- Ta ljubav, ja kad sam čula da ću biti baba i da će da me zeza ceo Balkan, ja sam bila ljuta na njih sedam dana, zašto su oni meni to priredili, a da me nisu pitali. Ali, vidi! Kad sam ja došla u bolnicu, uzela ga u ruke, kad me pogledao, pa i sad... Sve što poželi dobije.

Vidno raznežena pevačica je otkrila i da je mali Željko ne zove ni baba, ni baka, već "Ceco, Cecice".

Foto: Antonio Ahel

Ceca Ražnatović, pevačica

- Ja ga pitam šta si ti moje, a on kaže: duša, srce, ljubav. Znači, to je ljubav neopisiva. Obožavam ga. Sve zove baba i deda, moju sestru zove "baba", a mene ne. Samo mene Ceco. I to ga Veljko podmićuje namerno da me zove baba, ne, samo Ceca - otkriva pevačica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija