• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

31.03.2023

22:47

MAJKA DŽEJLE RAMOVIĆ ODUŠEVILA IZGLEDOM! Edita zapalila internet, fanovi otkrili na koga je pevačica nasledila lepotu!

ATA Images

Estrada

MAJKA DŽEJLE RAMOVIĆ ODUŠEVILA IZGLEDOM! Edita zapalila internet, fanovi otkrili na koga je pevačica nasledila lepotu!

Podeli vest

Pevačica Džejla Ramović aktivna je na društvenim mrežama na kojima često deli i uspomene sa svojom majkom Editom, a njenim fanovima je postalo jasno od koga je nasledila lepotu i ukus za oblačenje.

Svojom zavidnom figurom i istančanim ukusom za modne kombinacije Edita veoma često zaseni svoje tri ćerke Lejlu, Šejlu i Džejlu.

A od koga su nasledile lepotu i da je za sve zaslužna genetika vidi se po njihovoj lepoj mami.

Svaki put kada se oglasi, dobije pregršt komplimenata.

"Svaka vam čast za stil, prelepo ste obučeni i prelepo izgledate", "Lepa i zgodna žena", "Neverovatno dobro izgledate", "Kakva žena" - samo su neki od komentara koji se redovno nižu ispod Editinih objava.

Podsetimo, pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", nedavno je operisala koleno, a potom i obavestila sve svoje ratioce da je sada konačno sve u redu:

- Iza kulisa, u svakom smislu. Rešila sam problem koji vučem već godinama unazad. Operacija kolena - gotova! - napisala je nedavno Džejla Ramović na Instagramu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija