• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.04.2023

21:30

SOFIJA MILOŠEVIĆ PROGOVORILA O INCIDENTU NA NJENOM ROĐENDANU: Istina je, malo više alkohola je dovelo do pomenute situacije!

Estock

Estrada

SOFIJA MILOŠEVIĆ PROGOVORILA O INCIDENTU NA NJENOM ROĐENDANU: Istina je, malo više alkohola je dovelo do pomenute situacije!

Podeli vest

Poznata manekenka Sofija Milošević nedavno je proslavila 32. rođendan velikom žurkom kojoj su prisustvovale brojne poznate zvanice, a sada je potvrdila da je na kraju slavlja došlo do manjeg incidenta.

Mediji su nakon njenoig rođendana pisali da je Sofijin brat Stefan napravio manji incident, a manekenka je potvrdila informaciju:

Foto: Estock

Sofija sada potvrdila da je došlo do incidenta...

- Istina je da je na kraju proslave došlo do neprijatne situacije. Prvi put posle dugo vremena smo se okupili i malo više alkohola je dovelo do pomenute situacije, kojoj ja ne bih pridavala mnogo značaja. Nama ženama se to nikada ne bi desilo (smeh). Svakako, ništa što se desilo nije pokvarilo dobru atmosferu, niko nije teže povređen, niti je bilo tako dramatično kako su preneli mediji - rekla je Sofija za magazin Stori i objasnila kako se provela na svojoj proslavi na kojoj su zapevale Tea Tairović i rada Manojlović, a među zvanicama su bile i Jelena Karleuša i Milica Pavlović.

Foto: Foto: Dragan Klem

Provodile se do jutra... Karleuša je bila jedna od zvanica na Sofijinom rođendanu

- Bilo je oko 60 zvanica. Želela sam da provedem rođendan s najbližim prijateljima i porodicom, koje zbog obaveza prema deci slabije viđam. Već sledećeg jutra dobila sam mnogo poruka i poziva putem kojih su mi ljudi preneli lepe utiske s proslave, što je meni bilo i najvažnije - završila je manekenka i nevenčana supruga fudbalera Luke Jovića, s kojim ima dva sina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SOFIJA OKUPILA KARLEUŠU, RADU, MILICU, TEU I NAPRAVILA HAOS! Jelena skočila na stolicu, pa zatresla guzom na Miloševićkinom rođendanu! (VIDEO)
Estrada

SOFIJA OKUPILA KARLEUŠU, RADU, MILICU, TEU I NAPRAVILA HAOS! Jelena skočila na stolicu, pa zatresla guzom na Miloševićkinom rođendanu! (VIDEO)

Sofija Milošević sinoć je napravila veliku žurku povodom 32. rođendana, a pozvala je ogroman broj svojih prijatelja među kojima i Jelenu Karleušu, Jelisavetu Orašanin, Milicu Pavlović, dok su ih uveseljavale Rada Manojlović i Tea Tairović. Međutim, posebnu pažnju privukla je Jelena Karleuša koja je bila u poluprovidnom kombinezonu.

20.03.2023

10:11

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija