• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Gloria/Informer/D.S.

02.04.2023

10:51

OVO JE ĆERKA SUZANE MANČIĆ! Lepotu je nasledila od majke, a njena ljubavna priča iznenadila je javnost!

E-Stok

Estrada

OVO JE ĆERKA SUZANE MANČIĆ! Lepotu je nasledila od majke, a njena ljubavna priča iznenadila je javnost!

Podeli vest

Teodora Kunić, ćerka voditeljke Suzane Mančić, šokirala je javnost kada je stala na ludi kamen sa 20 godina starijim partnerom, a na venčanje nije pozvala majku!

"Udala se ćerka Suzane Mančić" - prenosili su domaći mediji, ne tako davne 2015. godine, kada je sa dve decenije starijim izabranikom stala pred oltar.

To ni po čemu nije bilo tipično venčanje. Pre svega, mladina majka nije bila prisutna, što je Suzanu prema rečima njenih bliskih ljudi, posebno pogodilo.

Foto: printscreen

Suzana Mančić, voditeljka

Ćerka Suzane Mančić udala se u Las Vegasu za austrijskog biznismena Franca, koji je od nje stariji 20 godina.

Kako je venčanje bilo na posebnoj destinaciji i sa izvesnom temom, Teodorin suprug pojavio se u crvenom sakou prekrivenom šljokicama, dok je mlada nosila atraktivnu, usku venčanicu.

Foto: Instagram

Teodora Kunić

Tri godine su Teodora i Franc živeli u braku punom uživanja, na relaciji San Francisko - Beč, a onda je ćerka Suzane Mančić odlučila da od života ipak želi nešto sasvim drugo.

Foto: Instagram

Teodora Kunić

- Ne volim da odugovlačim. Kad sam spoznala da naš brak nije ono što želim i što tražim, nisam htela da uzaludno trošim svoje i njegovo vreme. Temperamentna sam i strastvena osoba, ponekad i pomalo nagla, ali ovu odluku nisam donela olako. Živeli smo na relaciji San Francisko-Beč i u jednom trenutku mi je zasmetao takav način života, jer sam bila apsolutno posvećena suprugu. Dve-tri godine mi je to prijalo, ali na kraju sam shvatila da me to ne ispunjava i da neću biti srećna, tim pre što sam bila daleko od porodice i prijatelja. Razvela sam se i vratila u Srbiju - ispričala je Teodora za "Gloriju" pre 2 godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 1 godinu

Rešila majka da joj utaba staze budućnosti, nije valjda opat PORNOGRAFIJOM?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17