• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

02.04.2023

17:51

MOŽDA JE I DRUGO VEĆ TU, IMAM IME ZA KANOVOG BRATA! Soraja prvi put otvoreno o majčinstvu, sinu i emotivnom partneru!

Prntscreen Pink

Estrada

MOŽDA JE I DRUGO VEĆ TU, IMAM IME ZA KANOVOG BRATA! Soraja prvi put otvoreno o majčinstvu, sinu i emotivnom partneru!

Podeli vest

Soraja Vučelić pre skoro dva meseca postala je majka, a sada je prvi put javno progovorila o novoj ulozi i istakla da već planira drugo dete.

Iako mnogi misle da Soraji sve oko sina obavljaju dadilje, popularna starleta tvrdi da je ona ta koja se noću budi i koja je u potpunosti posvećena bebi:

Foto: Prntscreen Pink

Uživa u majčinstvu... Soraja sa sinom Kanom

- Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da procenim na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dete, niti plače, niti je zahtevan - počela je Soraja koja je sve iznenadila izjavom da već planira drugo dete, pa čak i treće:

Foto: Prntscreen Pink

Planira drugo dete... Soraja

- Nisam planirala ni ovo. Volim decu u suštini. Ne postoji ništa lepše od bebe. Htela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku decu. Makar još dvojicu, da ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako lepa, ne bih čekala toliko. Za moje dete ću uraditi sve, olakšaću mu sve. Pre svega želim da mu pružim ljubav, ali potrudiću se da mu ne fali ništa. Uvek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga neko drzi ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude devojčica - rekla je u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Foto: Prntscreen Pink

Sada joj je sve potaman... Soraja Vučelić

Kako se spekulisalo, Vučelićkinom emotivnom partneru smeta njeno javno istupanje, a ona je sada to i potvrdila: 

- Ugasila sam Instagram jer sam želela da uživam u trudnoći i posvetim se samo tome. Volela bih da zauvek ugasim te mreže, da se ne eksponiram. I stvarno sam uživala. Ne volim kada čitam o sebi. Jedva čekam da beba poraste da uživam sa njim i idemo svuda. Mom partneru smeta moje medijsko pojavljivanje - poručila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
To majka

pre 1 godinu

Gura kolica sa bebom i izbacila sisetine. To moralna majka. Drugom daj ime Džingis.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija