• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

03.04.2023

07:45

MILOŠ BOJANIĆ ZABRINUT ZA ZDRAVLJE NASLEDNIKA MIKICE: "Sin mi je uništio kičmu dok je vozio kamion po Kanadi!"

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

MILOŠ BOJANIĆ ZABRINUT ZA ZDRAVLJE NASLEDNIKA MIKICE: "Sin mi je uništio kičmu dok je vozio kamion po Kanadi!"

Podeli vest

Miloš Bojanić se zabrinuo za mlađeg sina Mikicu kad je saznao da je zbog zdravstvenih problema morao da izađe iz "Zadruge".

Pevač za Informer priča da je njegov naslednik trpeo velike bolove u kičmi i da je zbog toga nakratko napustio rijaliti.

Mikica se mangupski šalio da je ljubio u vrat Sanju Grujić- Miloš Bojanić

- Mikica je, dok je živeo u Kanadi, radio kao vozač kamiona i tada je ukleštio peti i šesti pršljen. Zato mu ne odgovara ono sedenje u rijalitiju na klupi bez naslona. Nisam hteo da zovem produkciju i da urgiram, da ne bude povlašćen. Zvao sam samo da vidim kakvo mu je stanje. Rekli su mi da se žalio danima na bolove, pa su ga hitno odveli u bolnicu i sada je na terapiji - priča Miloš i dodaje da Mikica nije svestan tog problema:

Foto: prinstscreen

 


- Nikako to da shvati! Predlagali su mu da ide u banju, neće da čuje za to! Gde da ide sa babama i dedama po tim banjama, to je za njega blam! Zato je sebe doveo u ovo stanje.


Miloš tvrdi da njegova snajka Dušica odlično podnosi tračeve o Mikičinim ljubavnim šemama.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

 


- To je sve rijaliti! Ta devojka Sanja Grujić je bacila foru unutra, a Mikica je samo nastavio da se šali i priča mangupski da ju je kao ljubio u vrat. Moja snajka je opasna Dalmatinka i da veruje u te tračeve, odavno bi javno reagovala! Mikica se ponaša unutra kao i napolju, voli da se šali s devojkama, ali nikad ne prelazi granicu. Ma tamo je luda kuća, a on zapravo ne pripada tom svetu, kao ni ja - kaže Bojanić, pobednik "Farme 2".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija