• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

03.04.2023

16:38

ZBOG ISTINE U ZATVORU! Mira Škorić besna nakon presude Draganu J. Vučićeviću: NE ZNAM DA JE IKO OSUĐEN KAO ON! SRAMOTA!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

ZBOG ISTINE U ZATVORU! Mira Škorić besna nakon presude Draganu J. Vučićeviću: NE ZNAM DA JE IKO OSUĐEN KAO ON! SRAMOTA!

Podeli vest

Odlazak Dragana J. Vučićevića na odsluženje sramotne zatvorske kazne šokiralo je i brojne njegove prijatelje sa javne scene poput proslavljene pevačice Mire Škorić koja se sada oglasila i istakla da je to nedopustivo i sramotno, a potom mu uputila javnu podršku.

Mira je bila iznenađena činjenicom da se zbog iznošenja istine i ličnog stava uopšte donose ovakve presude, a posebno je ljuta što je to izrečeno Vučićeviću:

Foto: printscreen instagram

Mira Škorić, pevačica

- Vučko je moj brat i naravno da ima svu moju podršku! Ja ne znam da je iko osuđen tako kao on i to je užasna nepravda. Kakav je to sistem? Ko sudi i o čemu se ovde radi? Fuj, sram ih bilo! Uz Vučka sam milion posto i nadam se da makar ova Draganova žrtva neće biti uzaludna, već da će doći do promene zakona jer svi mi možemo biti sutra u njegovoj koži - da nevini ležimo u zatvoru zbog ličnog mišljenja ili stava. To je nedopustivo!- kazala je pevačica.

Foto: Marko Đoković

Dragan J. Vučićević danas otišao na odsluženje kazne...

Podsetimo, Dragan J. Vučićević osuđen je krivično zbog iznošenja istinih tvrdnji o Jugoslavu Ćosiću, na šest meseci zatvorske kazne koju je započeo danas u Okružnom zatvoru u Beogradu. Vučićević je najavio da će odmah po ulasku u zatvor započeti štrajk glađu sve dok se ne ispune dva njegova zahteva: da se obavi revizija sudskog postupka i dekriminalizaciju uvrede!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 1 godinu

Miro, Miro kao da ti nije jasno da je SRPSKO PRAVOSUDJE U RUKAMA AMERIČKE AMBASADE I ONOG DEBILA HILA KOJI JE PODRŽAVAO I UČK. Misliš li da je poseta njemu i ambasadi od strane one dve punjene ću*ke sudija slučajna, pa nije, tada je doneta konačna presuda Vučićeviću, samo se mnogi prave glupavi i kao nemaju pojma. Jadnici ne smeju ni da podignu glavu, prpa bato.

Milan

pre 1 godinu

Da je Srbija pravna država ovaj nazovi novinar ne bi to bio a nebi bilo potrebe da ide u zatvor i tamo nebi "štrajkovao glađu". Milan

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija