• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

03.04.2023

18:32

OVAKO SE TO RADI, GODINE SU SAMO BROJ! Sanja Marinković zadala domaći zadatak, dovela plesačicu!

Promo

Estrada

OVAKO SE TO RADI, GODINE SU SAMO BROJ! Sanja Marinković zadala domaći zadatak, dovela plesačicu!

Podeli vest

Voditeljka Sanja Marinković nedavno je proslavila svoj rođendan, svima je zadala domaći zadatak i pokazala da su godine samo broj, a ovaj put je napravila reprizu lude žurke uz koktele i vrelu plesačicu.

Sanja je neko ko voli kvalitetan provod, dobra vina i egzotična putovanja, često spoji lepo i korisno, a o proslavi koji je napravila danima se spekuliše.

Popularna voditeljka se godinama zdravo hrani, redovno trenira, pa bi joj na izgledu i energiji pozavidele mnoge mlade devojke. 

Foto: printscreen

 

Za Sanju Marinković godine su samo broj, jer ona ume da uživa i to često čini, a dokaz za to je njena žurka.

Inače, kao i svake godine svoj rođendan je proslavila sa bliskim prijateljima, ali ovoga puta je nadmašila sve prethodne proslave.​ 

Foto: printscreen

 

Pored fešte koju je nedavno napravila, častila je sebe i drugarice vikend izlaskom koji sigurno nikada neće zaboraviti.

Foto: printscreen

 

Marinkovićeva je slavila duboko u noć i pila koktele sa najbližim prijateljicama, dok im je devojka svojim plesom ulepšala veselje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija