• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

04.04.2023

08:24

OTKRIVEN UZROK KRVARENJA DARKA LAZIĆA! Pevač se nije pridržavao saveta lekara, uradio jednu stvar koju nije smeo!

Instagram/printscreen

Estrada

OTKRIVEN UZROK KRVARENJA DARKA LAZIĆA! Pevač se nije pridržavao saveta lekara, uradio jednu stvar koju nije smeo!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić juče je završio u bolnici usled krvarenja koje je imao zbog nepridržavanja saveta lekara nakon operacije skidanja viška kože sa stomaka.

Kako je sinoć kazao Darko Lazić u svom video snimku koji je snimio u bolnici, on je imao krvarenje iz rana na stomaku zbog nepridržavanja saveta lekara. A kako otkriva izvor blizak njemu, bio je previše aktivan što je u prvim danima nakon ovakve operacije, strogo zabranjeno:

Foto: Printscreen/Instagram darkolazicofficial

Laziću pozlilo, pa završio u bolnici...

- Darku su lekari kazali da prvih sedam dana ne sme uopšte da se ispravlja, mora da ležu i bude u savijenom položaju. Tek posle sedam dana bi trebalo polako da počne da vežba i da se ispravlja kako bi pritisak na ožiljak bio što manji i kako bi postepeno sve došlo na svoje mesto. Međutim, Darko nije mogao da miruje pa je počeo prevremeno da ustaje i to je dovelo do toga da mu popucaju konci i da dođe do krvarenja- kazao je izvor blizak pevaču.

Inače, Darko je sinoć držao lajv na svom Instagram profilu dok je ležao u bolničkom krevetu, a društvo mu je pravila supruga Kaća.

Foto: printscreen

Pre par dana bio na kućnom lečenju i sve je bilo u redu... Darko

Lazić je u jednom trenutku jaukao od bolova i otkrio je šta se desilo, a mnogi su primetili koliko je bled i iscrpljen.

- Moram da budem ovde dok se ne smiri krvarenje. Ne mogu da ustanem. Biću dobro, ja se nadam, biće sve okej. Bio sam malo nemiran, doktori su sve dobro odradili - rekao je Darko, a u jednom jaukao od bolova dok se smejao.

Podsetimo, ovo nije jedina operacija koju je Darko imao. On je pre dve godine otkrio kako je uspeo da skine 95 kilograma. Naime, njegova najveća težina bila je 165 kilograma, dok je sada razlika evidentna.

- Uvek sam bio gojazan i sklon gojaznošću. Posle nesreće sam sedam meseci bio u kolicima i nisam se kretao. I pre nesreće sam bio gojazan, ali nikada nisam prešao 120 kilograma - rekao je Lazić i dodao:

- Smršao sam ukupno 95 kilograma, a najviše sam imao 165. Smršao sam operacijom smanjivanja želuca. Posle godinu dana sve smem da jedem, ali je problem što ja ne mogu i to je problem. Pojedem dva, tri zalogaja i ja sam sit. Ne mogu više od toga da pojedem - zaključio je on za jutarnji program na "Hepiju".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 1 godinu

alllllooo jedno pitanje z avas iz kurira koga vise taj belo smrkadzija i olos ciganski interesuje taj je duzan i bogu i narodu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija