• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2023

13:00 >> 12:46

SEVERINA ODBILA DUET SA CECOM! Fanovi tražili od Vučkovićeve da snimi sa najvećom balkanskom zvezdom, ona ih oduvala

printscreen

Estrada

SEVERINA ODBILA DUET SA CECOM! Fanovi tražili od Vučkovićeve da snimi sa najvećom balkanskom zvezdom, ona ih oduvala

Podeli vest

Posle 13 godina otkrivena je velika estradna tajna! Fanovi su tražili duet Severine Vučković i Cece Ražnatović, hrvatska pevačica ih je oduvala!

Severina Vučković ima mnogo dueta - pevala je sa Sašom Matićem, "Ministarkama", Azisom, Petrom Grašom, Leom, Borisom Novkovićem, malim Ljubom Stankovićem... Ali, jedan duet mogao je da joj bude hit karijere, samo da ga je snimila... Reč je o zajedničkoj pesmi sa najvećom balkanskom muzičkom zvezdom Cecom Ražnatović!

Foto: Instagram/printscreen

Severina Vučković napravila kiks

Fanovi su još 2010. godine pokrenuli peticiju u Hrvatskoj da Seve i Ceca ukrste glasove. Na pitanje "S kim biste voleli da Severina snimi duet" na hrvatskom portalu "Folk-novosti" čak 32 odsto ispitanika glasalo je za Cecu. Iako bi to za nju bio veliki plus u karijeri, Severina, međutim, nije htela ni da ponudi Ceci saradnju. I danas se verovatno gorko kaje!
- U karijeri sam snimila dosta dueta, ali uvek s nekim povodom i sa meni dragim ljudima. Ceca i ja pevamo različitu vrstu muzike. Ne treba povezivati dve ličnosti samo zbog toga što su obe popularne - izjavila je tada Severina.

Foto: Foto: ATA images

Ceca se nije oglašavala ovim povodom

Nakon toga se ućutkala, a danas odmahuje rukom kad je fanovi podsete na ovaj "promašaj"! 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdenko

pre 1 godinu

E, Ceco samo bi ti trebalo da imaš posla sa ovom spodobom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija