• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/T. M.

05.04.2023

10:30

PRIJATELJI SE POSVAĐALI NAKON TOLIKO GODINA! Ćemo: Izdaju nikad neću oprostiti!  Milena Ćeranić: Samo glup čovek ne prašta prevaru!

E - Stock, Promo

Estrada

PRIJATELJI SE POSVAĐALI NAKON TOLIKO GODINA! Ćemo: Izdaju nikad neću oprostiti! Milena Ćeranić: Samo glup čovek ne prašta prevaru!

Podeli vest

Milena Ćeranić i Amel Ćeman Ćemo sukobili su svoja mišljenja u našem Ringu. Pevači i nekadašnji cimeri postali su bliski prijatelji, ali ipak nisu saglasni oko svih tema. Atraktivna pevačica smatra da samo glupi ljudi ne praštaju prevaru, dok on ističe da nikad ne bi mogao da pređe preko toga.

Milena i Ćemo, koji su snimili duet "Više od života", veruju u prijateljstva između muškaraca i žena i priznaju da se druže više od decenije. Oboje su saglasni da nasilje ne treba trpeti, već odmah prijaviti policiji!


Amel Ćeman Ćemo:


Postoje li muško-ženska prijateljstva?
- Naravno da postoje i verujem u njih. Moje drugarice su pravi ženski mangupi, imaju sjajnu energiju i veoma su mi lojalne. Reč je o dugogodišnjim prijateljstvima koja će trajati, siguran sam, ceo život. Izdvojio bih Milenu Ćeranić, sa kojom sam godinama bio cimer. Ona je moj prijatelj i u dobru i u zlu! Pored toga što se svakodnevno čujemo i viđamo, snimili smo i duet "Više od života".
Treba li oprostiti prevaru?


Svako iz rijalitija može da postane popularan, ali ne i zvezda
Ćemo

 

- Zavisi koliko je veza ozbiljna, a i o kakvoj prevari se radi. Ako su ozbiljne, dugogodišnje bračne zajednice, možda nije pametno odustati od toga zbog seksa na jednu noć. Kad je reč o izdaji i paralelnoj vezi, to već ne bi trebalo opraštati. Ko te izda jednom, uradiće to ponovo. To sam, nažalost, osetio na svojoj koži više puta.


Da li rijaliti stvara zvezde?
- Ne! Svako može da bude popularan, ali ne može da bude zvezda. Rijaliti može da izbaci nekog u prvi plan, ali na njemu je da to iskoristi na najbolji način.

Foto: Printscreen You Tube

 


Treba li graditi karijeru kroz muzička takmičenja?
- Muzička takmičenja su sjajna stvar za mlade ljude da dobiju iskustvo i publicitet. Redovno pratim takve formate na televiziji. Međutim, ja nikad nisam učestvovao u njima. Karijeru sam gradio sam, postepeno i zadovoljan sam.


Treba li odmah prijaviti policiji fizičko nasilje u partnerskim odnosima?
- Fizičko nasilje ne treba opraštati. Nikad, nikome! Ne volim kad vidim da neko maltretira životinje, a kamoli ljude. Nijedna žena, a ni muškarac, ne treba da trpi zlostavljanje. To je nedopustivo!

 

Milena Ćeranić:


Postoje li muško-ženska prijateljstva?
- Naravno! Ćemo je moj najbolji prijatelj sa estrade. Kad smo se upoznali, bili smo radni pevači, a s vremenom smo postali i cimeri. Imam i prijatelje iz Kragujevca s kojima se družim još od detinjstva.


Treba li oprostiti prevaru?


- Za mene je glup svako ko ne oprosti prevaru. Ti praštaš radi sebe, a ne zbog drugih. Treba oprostiti sve, a ne samo prevaru! Ako na kraju ostanete u takvoj vezi, partneru ne treba prebacivati prošlost i aferu koju je imao. To je najgore! Zgadićete mu se!


Da li rijaliti stvara zvezde?

"Zadruga" je pomogla Slobi Radanoviću da postane zvezda
Milena Ćeranić

- Rijaliti stvara ličnosti koje su popularne u trenutku. Nisam postala poznata posle "Farme", već pre toga, kad sam se takmičila u "Zvezdama Granda". Na primer, "Zadruga" je pomogla Slobi Radanoviću da postane zvezda, ali da njegov glas ne vredi, ne bi opstao toliko dugo i punio klubove.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 


Treba li graditi karijeru kroz muzička takmičenja?
- Kad sam gradila karijeru u "Zvezdama Granda", bila sam na televiziji i u novinama. Međutim, sada ima mnogo različitih platformi i društvenih mreža, pa čovek može i sam da ispliva. Kvalitetan pevač uvek dođe do izražaja i napreduje.


Treba li odmah prijaviti policiji fizičko nasilje u partnerskim odnosima?
- Naravno! Doduše, psihičko je gore. Bolje mi je da me neko udari pesnicom u glavu nego da mi drobi. Ne razumem ljude koje neko udari, a oni to ne vrate! Ja bih odmah uzvratila i verovatno i sama završila u zatvoru. Muškarac može da bude jači, ali ne i luđi od mene.

Foto: Darko Cvetanović

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija