• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.04.2023

18:16

KAJA OSTOJIĆ OTKRILA DA JE ZALJUBLJENA! Pevačica iznela detalje odnosa sa teniserom!

Instagram/Kaja Ostojić

Estrada

KAJA OSTOJIĆ OTKRILA DA JE ZALJUBLJENA! Pevačica iznela detalje odnosa sa teniserom!

Podeli vest

Pevačica Kaja Ostojić progovorila je o poseti svojoj naslednici Nikolini koja boravi u Americi, a onda se datakla i svog ljubavnog života, pa je priznala da je zaljubljena.

Kaja je ispričala da joj je bila neophodna viza za putovanje, pa je istakla da je podržala odluku ćerke da se ne vraća u Srbiju.

Prvi put sam išla kod nje, trebala je viza i imala sam sreće da sam je dobila vrlo lagano. Razumem je rekla je da neće da se vraća i iskreno ni ja nisam htela da se vratim. Baš sam pričala prijateljima kako bih da nemam posao i karijeru da bih se sutra tamo preselila, svi maštaju da budu na Floridi - ispričala je Kaja Ostojić u emisiji "Premijera".

Foto: Instagram/Kaja Ostojić

 

Pevačica je progoovrila i o navodima da je zaljubljena u tenisera Bornu Ćorića.

- Ja sam uvek srećna i sad sam zbog karijere euforčna i to me je uzelo, sve drugo je tu i može i ne mora, eto. Jesam zaljubljen, uvek - poručila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija