• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.04.2023

08:26

GLUMICA JE BILA PRVA ČOLINA LJUBAV! Godinama se nije znalo za njihovu romansu, evo šta govori o Zdravku: Volela sam taj njegov nerv, tu iskru u oku!

Estrada

GLUMICA JE BILA PRVA ČOLINA LJUBAV! Godinama se nije znalo za njihovu romansu, evo šta govori o Zdravku: Volela sam taj njegov nerv, tu iskru u oku!

Podeli vest

Najveća muška balkanska zvezda Zdravko Čolić bio je san svih žena. On je već dugi niz godina u braku sa suprugom Aleksandrom, sa kojom ima ćerke Unu i Laru, a o njegovom ljubavnom životu iz mladosti se malo toga zna, sada je isplivala fotografija njegove prve devojke sa kojom se zabavljao.

Čolina prva ljubav bila je Jasna Orneli Beri, poznata glumica. Početkom sedamdesetih u Sarajevu, gde su oboje živeli, došlo je do susreta između Čole i nje i odmah je planula ljubav.

Kako se pričalo tada, ljubav im je bila iskrena i velika, a o tom periodu svedočila je i Jasna, ali tek 47 godina kasnije.

Foto: HIT dodatak/informer

 

- Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život - istakla je ova lepa glumica za jedan bosanski medij.

Foto: printscreen

 

Kako je rekla, putevi su im se razdvojili, a prvi put posle rata sreli su se u Beogradu.

- Bio je to susret vrlo emotivan. Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, posle toliko godina, uspeo je da zadrži to. On je dobar čovek. Ja sam kod njega volela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje da zrači - rekala je tada Jasna i nastavila:

Foto: printscreen

 

- To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu „Noć mi te duguje“ - zaključila je ona.

Foto: printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija