• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

06.04.2023

09:02

ĐOKOVIĆI DOBILI JOŠ JEDNU SNAJKU VEGANKU! Posle Jelene i Saška na posebnom režimu!

printscreen

Estrada

ĐOKOVIĆI DOBILI JOŠ JEDNU SNAJKU VEGANKU! Posle Jelene i Saška na posebnom režimu!

Podeli vest

Saška Veselinov, odnedavno Đoković, veoma je popularna od kada se udala za Đorđa Đokovića i često je u centru medijske pažnje. A sada je privukla pažnju objavom na svom profilu na Instagramu u kojoj je napisala da je veganka.

S obzirom na to da je poznato da je i Jelena Đoković veganka, sada je Dijana Đoković dobila još jednu snaju koja je na ovom režimu ishrane.

Foto: Printscreen/Instagram

Ne jede meso već godinu dana... Saška Đoković

Saška je sada objavila fotografiju torte koju je dobila od drugarice povodom rođenja sina, a u poruci koju joj je poslala drugarica, piše:"Slušaj, torta je sa plazmom. Nije bila veganska".

Ovo je Sašku nasmejalo, pa je otkrila:"Kad smo kod toga, slavim godinu dana bez mesa".

Foto: Instagram/printscreen

Inače, s obzirom na to da su Jelena i Novak vegani, a sada i Saška, samo će baka Dijana Đoković biti u prilici da sprema hranu koja ne potpada pod poseban režim za svoje unuke. Inače, Dijana je jednom prilikom govorila o tome da voli da razmazi unike pripremajući im "normalne" palačinke:

- Jako sam srećna što imam unuke, što su mi podarili Stefana i Taru. Možda ne provodimo sa njima onoliko vremena koliko bismo želeli, ali i to što provodim zaista mi mnogo znači i nekako me vraća u detinjstvo, u period kad su moja deca bila mala, kad možda nisam imala vremena da se igram sa njima. Ja nisam tu da ih vaspitavam, to će mama i tata, ja sam tu da u njima uživam i da možda nekad prekršim neke stvari koje im ne dozvoljavaju, ali u tome i jeste čar – ispričala je Dijana, koja uživa da razmazi Taru i Stefana, a verovatno će i malog Aleksnadra:

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: “Koje ćete, bezglutenske ili normalne?”, a Stefan kaže: “Bako, normalne, pusti te bezglutenske” - otkrila je uz osmeh Dijana Đoković u emisiji "Dok anđeli spavaju".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cccc

pre 1 godinu

Baš dobro sada će ušparati jel ove pasu samo travu.

NOVA GOSPOĐA ĐOKOVIĆ OD STANA SVOG MUŽA NAPRAVILA POSLOVNI PROSTOR! Saška promenila Đoletu život, preselila ga i započela biznis u njegovoj gajbi!
Estrada

NOVA GOSPOĐA ĐOKOVIĆ OD STANA SVOG MUŽA NAPRAVILA POSLOVNI PROSTOR! Saška promenila Đoletu život, preselila ga i započela biznis u njegovoj gajbi!

Saška Veselinov, sada Đoković, nekadašanja voditeljka koja je ubrzo po započinjanju karijere dala otkaz jer je odlučila da započne privatni biznis i uda se za Đorđa Đokovića, brata Novaka Đokovića, nedavno je svom suprugu promenila život za 180 stepeni. Kako prenose mediji, Saška je od Đoletovog momačkog stana napravila poslovni prostor, a potom su se odlučili na selidbu.

03.04.2023

09:14

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija