• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

06.04.2023

12:21

SAMA I TUŽNA NA TOZOVČEVOM GROBU! Udovica legendarnog pevača stigla na pomen, a pridružio joj se i nekadašnji teniser!

Estock

Estrada

SAMA I TUŽNA NA TOZOVČEVOM GROBU! Udovica legendarnog pevača stigla na pomen, a pridružio joj se i nekadašnji teniser!

Podeli vest

Pomen Predragu Živkoviću Tozovcu održan je danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana i među prisutnima je odmah uočena pevačeva udovica Emilija Mima Živković.

Ona je stigla među prvima i položila cveće, a nekoliko minuta je sama stajala pored groba svog pokojnoig supruga i gledala u spomenik.

Foto: Estock

Emilija Mima Živković na grobu svog supruga Predraga Živkovića Tozovca

Emilija je dočekala prijatelje koji su došli na pomen Predragu Živkoviću i svakoga srdačno pozdravila. Među onima koji su se setili da je danas dve godine od smrti legendarnog pevača je i nekadašnji teniser Radmilo Armenulić koji je položio cveće na Tozoivčev grob.

Foto: Estock

Radmilo Armenulić, nekadašnji teniser na pomenu Predragu Živkoviću Tozovcu

Udovica Emilija položila je cveće, a uz nju je sve vreme bio Predragov i njen kum Ratko Rađenović. Uz suzu ispisana je i poruka kojom je Emilija svima jasno stavila do znanja koliko joj Tozovac nedostaje:

- Ti si naša zvezda vodilja - pisalo je na vencu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija