• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

07.04.2023

17:26

REAKCIJA ALEKSANDRE MLADENOVIĆ KADA JE VIDELA ISAKA IZNENADILA SVE! Pevačica jednim gestom javno ponizila bivšeg dečka

printscreen

Estrada

REAKCIJA ALEKSANDRE MLADENOVIĆ KADA JE VIDELA ISAKA IZNENADILA SVE! Pevačica jednim gestom javno ponizila bivšeg dečka

Podeli vest

Aleksandra Mladenović gostovala je u jednoj emisiji gde joj je pušten snimak na kom se nalazi njen bivši dečko Isak Šabanović, zbog čega je pevačica prevrnula očima, a zatim spustila javno svog nekadašnjeg partnera.

Vest koja je svojevremeno iznenadila javnost jeste ta da su Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović u vezi, ali ubrzo nakon toga, pevačica je obelodanila da je došlo do kraha ljubavi.

Ona neposredno nakon raskida veze nije želela ništa loše da priča o Šabanoviću, ali izgleda da je sada došlo do promene situacije. 

Foto: Promo

Aleksandra Mladenović, Isak Šabanović

Naime, gostujući u emisiji "Show se nastavlja", prikazan je video u kojem su kolege pričale o pevačici i njenoj karijeri, a tu se našao i njen bivši.

Foto: Youtube printscreen/Blic TV

Aleksandra Mladenović

- Mislim sve najlepše. Nisam od onih koji budu sa nekim, pa pričaju svašta. Svako dobro joj želim - rekao je Šabanović u prilogu, na šta je Aleksandra prevrnula oči.

Naravno pevačica je obrazložila zašto je ovako reagovala.

Foto: Youtube printscreen/Blic TV

Aleksandra Mladenović

- Ne bih komentarisala, jer me njegovo mišljenje ne zanima. Ja takođe i njemu želim sve najbolje - kratko je prokomentarisala Aleksandra u emisiji "Show se nastavlja".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija