• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

08.04.2023

12:43

AKO NE POVUČE PRIJAVU, DOVEŠĆU 20 LJUDI... Kristijan opleo po Goci Tržan: Ona je PARAZIT, jedva čeka da je neko spomene!

Insider / Novak Đoković, Zoran Sinko

Estrada

AKO NE POVUČE PRIJAVU, DOVEŠĆU 20 LJUDI... Kristijan opleo po Goci Tržan: Ona je PARAZIT, jedva čeka da je neko spomene!

Podeli vest

Kristijan Golubović, tokom učešće u "Zadruzi" u naletu besa, zbog svađe sa Ivanom Marinkovićem, izneo je tvrdnje da je navodno imao intimne odnose sa pevačicom Gocom Tržan, zbog čega je ona odlučila da ga tuži.

Foto: Printscreen

Kristijan je u svađi sa Gocinim bivšim suprugom rekao da je bio intiman sa njom...

- Opsovao sam bivšeg muža Goce Tržan Ivana Marinkovića i rekao da sam bio s njom. Zato me tuži. Ako ne povuče prijavu, dovešću 20 ljudi da kažu isto. Pare neće dobiti. Ona je parazit koji jedva čeka da je neko spomene, pa da ga tuži. Na San Remo je ne primaju, na Evroviziji takvi kao ona uvek budu zadnji, pa od ovoga žive. Ona me tuži zbog prepirke s gmazom, njenim bivšim mužem. Njen ukus mi nije jasan, ne znam kako je mogla da bude s onim najružnijim tipom u mladosti. Sad pokazuje ovog graviranog! Imam pravo da kažem šta mislim, ne zanima me da li mi neko veruje - kaže bivši robijaš.

Podsetimo, nakon tvrdnji Kristijana Golubovića oglasila se Goca Tržan.

Foto: Informer

Goca Tržan, pevačica

- Kao žena koja se dugo nalazi u medijima i dugo sam ispred kamera, napravila sam puno gluposti u životu i priznajem ih, ali bih zamolila da mi na teret ne stavljate ono što baš nisam. Skoro je izašlo nešto što me je potpuno zapanjilo. Bila sam šokirana da me neko uzima u usta u takvom kontekstu - rekla je Goca tada:

- Bilo je vrlo ružno, nepristojno, krajnje vulgarno i prostački govoriti o osobi koju nikada niste upoznali samo zato da biste povredili nekog drugog. To je baš onako ružno. Ali s obzirom na to da sam ja u pitanju, pa se računa da će to olako da prođe… e, pa neće olako proći. Ipak ćemo o tome malo da popričamo na sudu. Ja sam spremna da idem na poligraf za neke stvari.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joca

pre 1 godinu

20 ,,ljudi"!?!? odakle, iz apsane, pa ideš natrag tamo i ti i onaj buzdovan što ti tigra jajcadd. Čak ni tamo nećeš naći ni četvrtinu koji bi te branili (ali znaš ti to već) probaj pozovi nas!!!!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija