• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs/A.S.

08.04.2023

18:07

MISLIM DA ĆE SE SADA OPAMETITI I PRIKOČITI MALO! Isplivali novi detalji o zdravstvenom stanju Vesne Zmijanac

Promo

Estrada

MISLIM DA ĆE SE SADA OPAMETITI I PRIKOČITI MALO! Isplivali novi detalji o zdravstvenom stanju Vesne Zmijanac

Podeli vest

Vesna Zmijanac nedavno je bila na ugradnji bajpasa, zbog čega joj je izričito naređeno da miriju, što teško pada pevačici koja bi već sada želela da se vrati svom pređašnjem načinu života.

Pevačica Vesna Zmijanac nedavno je operisana u Kliničkom centru Srbije, gde su joj doktori ugradili tri bajpasa. 

Lekari su pevačici savetovali da strogo miruje i pridržava se terapije, te da sačeka njihovo odobrenje za nastupe ili bilo kakvu vrstu naprezanja. 

Foto: Youtube printscreeen

Vesna Zmijanac

 

- Lekari su već godina unazad bili isključivi kada je Vesnino zdravlje u pitanju, pa su joj savetovali ugradnju bajpasa. Ona je tek sada shvatila da je stanje alarmantno pa je pristala da ga ugradi. Oni su joj i sada rekli da mora da promeni način života i da nastupi po čitavu noć nisu dobri za njeno zdravlje. Takav način života i česta putovanja nisu dobri ni za mnogo mlađe pevačice, a na za Vesnu koja ima zdravstvenih problema - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

- Ne znam da li će poslušati. Nikolija i Relja joj svakako savetuju da se pridržava svega što su joj doktori rekli. Oni su u pravu kada joj kažu da nema potrebe da radi jer je zaradila dovoljno da sada može samo da uživa. Međutim, Vesni je pevanje uživanje iako joj često bude naporno jer su to noćni sati, ali mislim da će se sada opametiti i prikočiti malo. Svakako, narednih dana neće sigurno raditi.

Foto: Promo

Vesna Zmijanac

Prema rečima izvora uz Vesnu su sve vreme stručni ljudi, ali i Nikolija koja svaki slobodan trenutak od poslovnih i porodičnih obaveza provodi uz nju.

 

- Posoperativni tok nije mnogo zahtevan ali će Vesna morati da vodi računa neko vreme i dolazi na redovne kontrole. Iako je želela da ode na Bukulju, to sada neće biti moguće dok ima kontrole i dok Nikolija želi da joj je blizu dok se ne oporavi. Uz nju su još uvek medicinske sestre, koje su angažovane privatno kako bi joj olakšale oporavak. Nikolija se trudi da dolazi što više, ali i ona ima obaveza što oko dece, što vezano za nastupe. Zato je i angažovale stručna lica koja joj pomažu i sve vreme su uz nju. Kada prođe prvih mesec dana od operacije, svi veruju da će Vesna moći da se preseli u svoju oazu mira, gde će joj prijati i čist vazduh. Međutim, dok doktori ne daju zeleno svetlo, Nikolija neće dozvoliti da Vesna ode na Kosmaj i tamo bude sama - završava izvor. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija