• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

08.04.2023

18:58

BOŽIJI PRELETAČEVIĆ, PRODAO VERU ZA VEČERU! Tamara Đurić udarila na Dragojevića, želi da mu se zabrani ulazak u Srbiju

printscreen

Estrada

BOŽIJI PRELETAČEVIĆ, PRODAO VERU ZA VEČERU! Tamara Đurić udarila na Dragojevića, želi da mu se zabrani ulazak u Srbiju

Podeli vest

Tamara Đurić javno je napala Dejana Dragojevića rekavši da je prodao "veru za večeru", kao i da mu treba zabraniti ulazak u Srbiju.

Glavna tema medija u poslednje vreme jeste promene vere Dejana Dragojevića i prelazak u islam.

Tim povodom se oglasila starleta Tamara Đurić na svom Instagram profilu i napala bivšeg pobednika rijalitija "Zadruga", rekavši da je preletačević koji je promenio veru za večeru, kao i da mu se treba zabraniti ulazak u Srbiju

Foto: Instagram printscreen/tamarastar89

Tamara Đurić objava na Instagramu

-  O verovanju nam pričaju "Božiji preletačevići" koji su veru u Boga izgubili samo zato što su ga dve devojke koje rade na žetone prevarile sa istim čovekom koji je katoličke veroispovesti. Tom logikom je trebao da se pokatoliči. Da se rampa stavi Judi, dok se ne odluči. Ovo nije verovanje u Alaha, ovo je provokacija obe vere. Da se razumemo - Poštujem verujući narod kako god zvali Boga, ali ne i "vernike" koji veru prodaju za večeru. Rampa Dejanu za Srbiju - poručila je Tamara na Instagram storiju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija