• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

08.04.2023

20:22

PRVA FOTOGRAFIJA DARKA LAZIĆA NAKON UKLANJANJA VIŠKA KOŽE! Pevač se pohvalio novim izgledom, ne može da sakrije oduševljenje

Marko Đoković

Estrada

PRVA FOTOGRAFIJA DARKA LAZIĆA NAKON UKLANJANJA VIŠKA KOŽE! Pevač se pohvalio novim izgledom, ne može da sakrije oduševljenje

Podeli vest

Darko Lazić na svom Instagram profilu objavio je fotografiju nakon estetskog zahvata zatezanja kože i tom prilikom nije krio osmeh sa lica, zbog čega možemo zaključiti da je pevač prezadovoljan svojim novim izgledom.

Pevač Darko Lazić nedavno se podvrgao estetskoj korekciji zatezanja viška kože, koja mu je ostala nakon što je naglo izgubio veliki broj kilograma. Usled kompilacija posle intervencije, pevač je morao ponovo da se vrati u bolnicu dok mu se stanje na stabilizuje. 

Posle nekoliko dana boravka u bolnici, Darko je sada napokon izašao, i tom prilikom pokazao kako izgleda nakon uklanjanja viška kože sa tela. 

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Darko Lazić

Darko je pozirao u beloj majici i farmerkama, ali i sa velikim osmehom na licu, te se može videti da je veoma zadovoljan svojim izgledom.

Katarina je sve vreme uz svog dragog i pokušava na sve načine da mu ugodi, pa je tako spremila obilan ručak, što je Darko sve snimio i objavio na svom Instagram profilu. 

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Darko Lazić objava na Instagramu

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

Jaka domacica i jak rucak - przena jaja sa paprikom i slaninom -svaka cast "domacice" !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija