• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

09.04.2023

12:26

DARA SE UDALA ZA MILANA DOK JE S LAKIJEM BILA U BRAKU!? Prvi muž je žestoki momak i zavodnik, Bubamara ga ne spominje!

Prntscreen

Estrada

DARA SE UDALA ZA MILANA DOK JE S LAKIJEM BILA U BRAKU!? Prvi muž je žestoki momak i zavodnik, Bubamara ga ne spominje!

Podeli vest

Pevačica Dara Bubamara jedna je od onih žena koje svakim svojim potezom intrigiraju javnost, te je njena privatnost često tema domaćih medija, stalno se spekuliše o njenom ljubavnom životu, a malo ko zna da je dva puta bila udata.

Bubamara je bila u bračnoj zajednici i pre nego što je stala na "ludi kamen" sa biznismenom Milanom Kesićem sa kojim ima sina Konstantina.

Prvi muž Dare Bubamare, za razliku od drugog supruga sa kojim gaji izuzetno lepe odnose i nakon razlaza, tema je o kojoj ona u javnosti ne želi da govori.

Lazar Dugalić Laki i pevačica bili su u emotivnoj vezi pet godina, nakon čega su stupili tajno u brak. Zajednica popularnog para je trajala samo šest meseci, jer je jako brzo došlo da nesuglasica.

Razveli su se 2007. godine, a ubrzo nakon što su se razišli pevačica je uplovila u romansu sa Milanom, za kojeg se 2008. godine i udala, pa se spekulisalo da su se varnice pojavile dok je bila sa Lakijem. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

Iako je uvek na pitanja o Lakiju nerado odgovarala, Dara je nakon što je prošlost ostavila iza sebe, jednom prilikom istakla kako joj je taj period života bio najteži:

Foto: printscreen

 

- Taj period života pamtim kao najmučniji. Bilo mi je veoma teško, pa sam utehu pronalazila u uspesima na poslovnom planu. Rekla bih da je izuzetno teško da u isto vreme privatni život i posao budu savršeni. Veliki sam borac i do svojih ciljeva dolazim po svaku cenu. A mnogi su mislili da ću se povući sa estrade dok Laki ne bude pušten. Ipak, bila sam jača i istrajnija nego ikada. Pesme sa albuma objavljenih u tom periodu postale su hitovi, punila sam diskoteke, kažu da nikada bolje nisam izgledala. I sebi i drugima dokazala sam da sam najjača. Sigurna sam da su i brojne obaveze umnogome uticale na to da ne razmišljam o svakodnevnim problemima i da što lakše proživim te kritične dane. Vikendima sam nastupala po inostranstvu, a svake srede odlazila kod Lazara u posetu - ispričala je pevačica jednom prilikom za „Kurir“, a budući da su razlike među njima bile nepremostive, ona je utehu pronašla sa Milanom za kojeg se udala u crkvi dok je papirološki još uvek bila u braku sa Lakijem.

Foto: printscreen

 

Dugalić se po žutoj štampi provlačio i 2016. godine kada ga je policija, kako se pisalo, navodno privela zbog posedovanja kokaina, međutim ni ovu temu pevačica nije želela da komentariše, te je samo prokomentarisala kako je Lazar ne interesuje.

Čime se prvi muž Dare Bubamare danas bavi nepoznanica je, a sudeći po fotografijama koje je svojevremeno objavljivao na Facebook profilu reklo bi se da se oprobao i u politici, ono što je evidentno jeste da se fizički nije mnogo promenio od veze sa muzičkom zvezdom budući da je mnogo godina prošlo od tog perioda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Završen prvi dan na Olimpijskim igrama: Mikec u finalu, Novak prošao dalje! Kraj za Zoranu, Milicu, Saru, plivače...
Olimpijske igre

Završen prvi dan na Olimpijskim igrama: Mikec u finalu, Novak prošao dalje! Kraj za Zoranu, Milicu, Saru, plivače...

Prvi dan Olimpijskih igara u Parizu otvorile su naša džudistkinja Milica Nikolić koja je eliminisana u 2. kolu, potom Jovana Arsić koja se plasirala u četvrtinale skifa i strelac Damir Mikec, koji je izbrio finale i u nedelju oko 9:30 će se boriti za zlato! Novak se prošetao do druge runde, a Sara Ćirković neočekivano ispala. Poslednja srpska predstavnica, stonoteniserka Izabela Lupulesku, posle četiri izgubljena seta spakovala je kofere i zaputila se kući.

27.07.2024

23:13

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija