• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

09.04.2023

20:18

CECINA SESTRIČINA U SKUPOCENOM AUTOMOBILU STIGLA NA SVOJE PUNOLETSTVO! Sve pršti od luksuza na gala slavlju

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

CECINA SESTRIČINA U SKUPOCENOM AUTOMOBILU STIGLA NA SVOJE PUNOLETSTVO! Sve pršti od luksuza na gala slavlju

Podeli vest

Helena Ocokoljić stigla je na proslavu svog punoletstva u skupocenom, belom automobilu, a osmeh sa lica nije mogla da sakrije.

Sestričina poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović i ćerka Lidije Ocokoljić, Helena Ocokoljić večeras u jednom prestoničkom restoranu proslavlja svoj 18. rođendan.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Helena Ocokoljić

Helena je u besnoj mašini stigla na proslavu, a po njenom osmehu na licu se vidi da jedva čega da žurka počne.

Porodica Ocokoljić za svoju naslednicu rešila je da priredi gala slavlje, na kom će se okupiti najbliži prijatelji i rodbina.

 

Podsetimo, Ceca je nedavno otkrila da Helena nije imala nikakve posebne želje za rođendan i da je veoma skromna devojka.

- Ja je pitam šta bi želela, koga da angažujem od kolega... Ona mi kaže - kako ja želim. Sva Lidijina deca su jako skromna i nemaju neke preterane želje. Mogu da izvoljevaju, imaju šansu i priliku, ali su deca tako vaspitana da nisu ni alava, ni bahata, ni željna nečega. Vrlo su lepo odgojena i sjajno vaspitana - rekla je tada Ceca.

Lidija je tom prilikom otkrila da su za slavlje planirali 150 zvanica

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vrana

pre 1 godinu

Vidi se koliko je skromna, neko bas dobro dete koja se vozi, inace samo sa javnim prevozom.

Jovan

pre 1 godinu

Dobro, a šta je sa Cecinom bratučedom od tetkine ujne . Nataknem na djoku i Cecu i vašu djubretarsku novinu.Marš.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17