• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scandal/Informer/D. I.

10.04.2023

13:46

DARKO LAZIĆ IMAO HEMATOM, PA HITNO PREVEZEN U BOLNICU: Počela je krv da mi  izlazi iz rane!

Instagram/printscreen

Estrada

DARKO LAZIĆ IMAO HEMATOM, PA HITNO PREVEZEN U BOLNICU: Počela je krv da mi izlazi iz rane!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić imao je komplikacije nakon operacije uklanjanja viška kože, zbog čega je hitno hospitalizovan, a on je sada opisao šta mu se dogodilo.

Darko Lazić će se oporavljati i cele ove nedelje u bolnici. On je nakon što je operisao želudac, dosta smršao pa je rešio da uradi estetsku intervenciju odstranjivanja viška kože. Rutinska operacija se iskomplikovala i to na taj način zato što su lekari morali da seku i mišiće Darkove trbušne duplje.

Foto: Printscreen/Instagram

Progovorio o zdravstvenim problemima... Darko Lazić

Kako je izgledalo na početku, on je otpušten na kućno lečenje jer se mislilo da je sve ok. Međutim, Lazić je zbog najosnovnijeg kretanja po kući dobio komplikacije. On je ostao sam, pošto je Kaća morala da ode nešto da završi i odmah je pozvao telefonom da joj kaže da je počeo da krvari. Kaća se odmah vratila i otišli su u bolnicu.

Foto: Printscreen/Instagram

Uskoro izlazi iz bolnice...

- Dobio sam krvarenje, odnosno dobio sam neki hematom koji je krvario. Počela je krv da izlazi na ranu i morao sam hitno nazad da odem na mirovanje i to je to. Bukvalno je tako, nije ništa bilo sad ono, mora da se miruje, ako se ne odleži može da dode do sepse. I to bi već bilo ozbiljno - priča Darko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija