• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer.rs/A.S.

10.04.2023

18:10

ODUZETO MI JE STARATELJSTVO! Sindi progovorila o agoniji kroz koju je prošla kada su je razdvojili od ćerke: Niko nije moga da me uteši

Estrada

ODUZETO MI JE STARATELJSTVO! Sindi progovorila o agoniji kroz koju je prošla kada su je razdvojili od ćerke: Niko nije moga da me uteši

Podeli vest

Ivana Stamenković Sindi ispričala sve o agoniji kroz koju je prošla nakon što joj je oduzeto starateljstvo nad ćerkicom, koja je tada imala svega četiri godine.

Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja članica grupe "Models" ogolila je dušu i otkrila kroz kakvu je agoniju prošla u borbi za starateljstvo nad svojim detetom.

Kako je istakla, nju su dovojili od ćerkice kada je imala četiri godine, zbog čega se Ivana uplašila da će to imati velike posledice na nju, s obzirom da je u fazi razvoja i da, do tada nikada nisu bile razdvojene, te je često morala da laže svoje dete kako previše radi i da zbog toga mora da provodi više vremena sa ocem. 

Foto: Instagram

Sindi

- To je jednostavno situacija koju ne možete da prevaziđete, ne možete da se odreknete svog deteta i niko ne može da vas uteši u tom momentu. To su zaista teške stvari koje mogu da razumeju samo žene kojima se to desi, niko drugi - počela je priču Sindi, a potom sa knedlom u grlu progovorila o najtežoj borbi.

- Meni je oduzeto starateljstvo nad detetom kada je ćerka imala četiri godine i to je bio težak period u mom životu, ali sada je iza mene jer je Petra velika devojčica koja danas ima trinaest godina. Nas dve imamo fenomenalan odnos, ali u tom trenutku odvojiti majku od deteta je zaista bilo tragično. To je ružan deo mog života koga više ne želim ni da se sećam - istakla je pevačica.

Nakon teškog perioda i burnog razvoda Sindi ne krije da njena bitka i dalje traje, ali kako i sama priznaje najgore je prošlo.

Foto: printscreen

Sindi

- Ja sam se u to vreme najviše plašila da to sve ne ostavi neke psihičke posledice na dete jer je ona bila baš vezana za mene. Zato sam joj u to vreme govorila da mama ima mnogo posla i da zbog toga mora da bude više kod oca. Ona to nije prihvatala sa osmehom i sa lakoćom, ali smo nekako pregurale to - prisetila se Ivana.

Iako nije jedina javna ličnost koja je prošla kroz borbu za starateljstvo, sigurno je jedna među prvim pevačicama koja je u javnosti govorila o toj temi.

- Žao mi je što je u poslednje vreme to postala normalna stvar, mada sam ja bila jedna od prvih na javnoj sceni kojoj se to desilo. Tuga me uhvati kada razmišljam o tome. Mnoge majke uopšte nemaju mogućnost da vide decu pa dođe do otuđenja deteta od majke, a to je tragično. Ja sam imala tu sreću da sam je redovno viđala i da smo bile povezane, baš sam joj bila posvećena tako da do toga nije došlo. Na žalost postoje ti tragični slučajevi kada oni žele da otuđe - rekla je Sindi. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

Male boginje u KBC "Zemun": Obolela četiri zdravstvena radnika
Društvo

Male boginje u KBC "Zemun": Obolela četiri zdravstvena radnika

U Bolnici za ginekologiju i akušerstvo Kliničko-bolničkog centra "Zemun" četiri zdravstvena radnika obolela su od morbila, a kako je za potvrdila dr Slavica Maris, epidemiološkinja i načelnica Jedinice za zarazne bolesti Gradskog zavoda za javno zdravlje, oni su oboleli u periodu od 12. do 21. maja.

27.05.2024

15:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija