• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

10.04.2023

21:04

OGLASILA SE DANIJELA DIMITROVSKA NAKON ŠTO JE OGNJEN JAVNO POTVRDIO DA IMA NOVU DEVOJKU! Objavila emotivnu fotografiju sa njim

Printscreeen/Marko Djoković

Estrada

OGLASILA SE DANIJELA DIMITROVSKA NAKON ŠTO JE OGNJEN JAVNO POTVRDIO DA IMA NOVU DEVOJKU! Objavila emotivnu fotografiju sa njim

Podeli vest

Nakon što je Ognjen Amidžić javno priznao svoju vezu sa koleginicom Minom Numović, oglasila se na svom Instagram profilu njegova bivša žena Danijela Dimitrovska.

Voditelj na televiziji Pink, Ognjen Amidžić, danas je potvdio vezu sa svojom koleginicom Minom Numović, brinetom koja se u njegovoj emisiji "AmiG Show" pojavljuje u okviru segmenta "Pazi, Mina".

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je Amidžić za Republiku.

Foto: ATAIMAGES

Ognjen Amidžić

Ognjen se prošle godine razveo od manekenke Danijele Dimitrovske, sa kojom ima sina Matiju. Nakon što je u medijima osvanula vest da Ognjen ima novu devojku, svi su željno iščekivali Danijelinu reakciju. 

Foto: Dejan Živančević

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić

Ona se oglasila na svom Instagram profilu i podelila slike sa svojim sinom iz novog stana u koji se preselila nakon razvoda. 

Lepa manekenka je prvo ubacila fotografiju iz lifta sa svojim naslednikom, na kojoj ga ona ljubi u glavu. 

Foto: printscreen

Danijela Dimitrovska sa sinom

- U pauzi između škole i treninga, stiskanje i ljubakanje ceo dan - napisala je na Instagramu.

Ubrzo nakon toga usledila je još jedna slika na kojoj Danijela leži pored svog sina, dok on čita strip koji mu je ona donela iz Pariza.

Foto: Instagram/printscreen

Danijela Dimitrovska objava na Instagramu

- A malo čitamo i stripove koje nam je mama donela iz Pariza. Ja samo klimam glavom i pravim se da sve razumem - napisala je Danijela. 

Podsetimo, Danijela i Ognjen stavili su tačku na svoj brak nakon 10 godina, a ona je jednom prilikom istakla da je razvod "smrt" bez umiranja. Takođe, otkrila je i u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

 

- Ognjen i ja smo u korektnim odnosima, u stvari u normalnim, to nam je važno zbog zdravog razvoja i odrastanja našeg deteta. Apsolutno svaki put kada je nešto vezano za Matiju mi se čujemo. Gledamo da budemo jedno drugom podrška na tom nekom novom putu. Mi prevazilazimo sve poteškoće - rekla je Danijela za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija