• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

11.04.2023

12:57

JELENU NE PITAM ZA SAVETE OKO BEBE! Saška Veselinov priznala da jetrvu nije kontaktirala, iako se Novakova supruga bavi temama o vaspitanju dece!

E - Stock , Printscreen/Instagram

Estrada

JELENU NE PITAM ZA SAVETE OKO BEBE! Saška Veselinov priznala da jetrvu nije kontaktirala, iako se Novakova supruga bavi temama o vaspitanju dece!

Podeli vest

Saška Veselinov Đoković, supruga Đorđa Đokovića porodila se pre tri nedelje i na svet donela sina Aleksandra, a sada je priznala da iako se njena jetrva Jelena bavi temama o vaspitanju dece, nju ipak nije kontaktirala za savet.

Saška je sada priznala da Jelena i ona ne razmenjuju savete, već da svako živi onako kako misli da je najbolje i otkrila koga pita za mišljenje kada je reč o odgajanju dece.

Foto: Estock

Jelena zna mnogo o odgajanju dece, ali je jetrva ipak ništa ne pita...

- Pa mi ne delimo savete. Svako živi kako želi, tako da ne treba se ni mešati u te neke stvari kad su deca u pitanju. Ja za bilo koji savet pitam mamu jer me je ona odgajila i mislim da je uradila pravu stvar. Mnoge stvari u životu ću preuzeti od nje i tako vaspitati svoje dete sutra - kaže supruga Đorđa Đokovića, a ona je opisala i kako su izgledali dani slavlja povodom rođenja njenog sina iz njene perspektive:

Foto: Foto: e-stock

Mamu pita za savet... Saška

- Pa nisam bila na toj proslavi, ali toliko snimaka su mi poslali tako da se osećam kao da jesam bila. Za mene najemotivniji trenutak je bio naravno Đoletov govor. Kada sam ga dobila preplakala sam bukvalno sat vremena. To je sve od sreće i uzbuđenja, i te neke povezanosti. On je zaista dok sam bila u bolnici bio konstantno sa mnom, jedino što nije spavao u bolnici. On je sve do proslave bio sa nama, otišao je na proslavu, pa se vratio kod nas. Kada sam čula njegove reči to je nešto što me je slomilo u tom trenutku - rekla je Saška.

Foto: Instagram/printscreen

Bio uz nju sve vreme... Saška i Đole

S obzirom na to da je Đorđe otkrio da je prisustvovao porođaju, Saška je otkrila da li se plašila njegove reakcije.

- Bio je plan da on tu samo sedi, da bude tu i dočeka bebu, da bi imao taj prvi kontakt kakav sam i ja imala. Međutim, on je gledao čitav proces. Ja sam ga pitala "jao, pa zar ti to nije gadno?", međutim, on kaže da je njemu gadno i ružno kad to vidi na TV-u, ali kada sam ja u pitanju i naše dete, ništa mu nije ružno i strašno. Tako da je on želeo da prati sve što se dešavalo - otkriva Saška Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija