• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

11.04.2023

20:15

BIĆU NAJPOPULARNIJA SRPKINJA NA SVETU! Didi Džej progovorila o svojoj svetskoj karijeri: Padala sam na pod, plakala i govorila da ne mogu više

Privatna arhiva

Estrada

BIĆU NAJPOPULARNIJA SRPKINJA NA SVETU! Didi Džej progovorila o svojoj svetskoj karijeri: Padala sam na pod, plakala i govorila da ne mogu više

Podeli vest

Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, posetila je redakciju Informera i govorila o svojoj svetskoj muzičkoj karijeri.

Pevačica priča koje sve svetske zvezde je upoznala i dodaje da se neće smiriti dok ne postane najpoznatija Srpkinja na svetu!

Foto: Foto: Promo

Dijana janković o svojoj karijeri u Americi

S kim se družiš u Americi?

- Upoznala sam mnoge svetske zvezde, više od hiljadu! Svi me zovu na piće i ručak, baš su druželjubivi. Zovu me u studio da slušam njihove pesme, zovu me da ih posetim u njihovim kućama u Los Anđelesu i Njujorku... Oduševljena sam! Na dodeli Gremija upoznala sam Megan Foks, Bena Džonsona, gledala sam Bijonse kako nastupa, Džeja Zija... Upoznala sam repera Florajdu, baš je prijatan. Svi oni su me zapratili na Instagramu, šalju mi ogromnu podršku. Upoznala sam i najpoznatije bliznakinje u Americi, Klermontove!

Na ručku sa Megan

Upoznala sam Megan Foks, Florajdu, gledala sam Bijonse kako nastupa, Džeja Zija... Svi me zovu na piće i ručak, baš su druželjubivi

Sa kojom svetskom zvezdom bi snimila duet?

- Želja mi je da upoznam Rozaliju i da snimimo duet.

Foto: Foto: Privnatna arhiva

Dijana Janković

Da li misliš da si u Americi popularnija od Novaka Đokovića?

- Veoma sam popularna! Samo na Guglu ima više od 42 miliona pretraga s mojim imenom. Nadam da ću uskoro biti najpopularnija Srpkinja na svetu i da kada kažete Srbija, svi pomisle na Didi Džej!


Kako je biti Didi Džej?

- Veoma teško, a opet i veoma lako, jer sam dobro organizovana osoba i sve mogu da postignem. U sve mešam svoje prste, volim svuda da ostavim svoj pečat, koji me je i doveo do svetskog uspeha i karijere u Americi. Jedinstvena sam, ne želim nikoga da kopiram i to me je dovelo do ove pozicije.

Foto: Foto: Privatna arhiva

Dijana Janković otkrila šta joj je u karijeri bilo najteže


Da li ti je ikad u karijeri bilo teško?

- Kad sam otišla prvi put u Ameriku, nije mi bilo lako. Rekli su mi da njih ne zanima što sam popularna, što imam pesme, spotove i ljude koji me u velikom broju prate na društvenim mrežama i da moram da počnem od nule. Tri meseca sam provela na akademiji, vežbala sam ples, pevanje, nastup na sceni, ponašanje, akcenat... U nekim momentima mi je bilo loše, boleo me stomak, a morala sam da skačem na tim treninzima. Padala sam na pod, plakala i govorila da ne mogu više. Bodrili su me da ustanem i nastavim, to me je ojačalo. U Americi mi se desi da imam po deset događaja, pa se više puta presvlačim i menjam frizuru, budem gladna, hladno mi je, imam žuljeve, ali se trudim da uvek budem nasmejana!

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 1 godinu

Ovo svetska zvezda,Vucicevic novinar,Brnabic premijer,zivela Srbija

DarkKo

pre 1 godinu

Haha bukvalno niko u Americi za nju cuo nije, i u Srbiji sluzi samo za internet zezanje ?

NUDILI SU MI 100.000 EVRA DA UĐEM U RIJALITI, OTAC MI NIJE DAO! Ljuba Stanković otvoreno o pretnjama, ponudama i razlozima zbog kojih se povukao iz javnosti! (VIDEO)
Estrada

NUDILI SU MI 100.000 EVRA DA UĐEM U RIJALITI, OTAC MI NIJE DAO! Ljuba Stanković otvoreno o pretnjama, ponudama i razlozima zbog kojih se povukao iz javnosti! (VIDEO)

Nekadašnji pobednik dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", Ljuba Stanković sa samo šest godina postao je regionalna zvezda, snimio je duet sa Severinom, ali se odjednom povukao sa javne scene. Međutim, mladi pevač sada je odlučio da nastavi putem kojim je krenuo 2018. godine i za Informer je otkrio detalje koji su obeležili njegove početke, te priznao da je dobijao punude od 100.000 evra da uđe u rijaliti program.

28.03.2023

14:56

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija