• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

12.04.2023

08:05

JELENI BAČIĆ ALIMPIĆ CELA RUKA U ZAVOJIMA, MORA NA OPERACIJU! Voditeljka doživela stravičnu nesreću: Rvem se sa bolovima!

Estrada

JELENI BAČIĆ ALIMPIĆ CELA RUKA U ZAVOJIMA, MORA NA OPERACIJU! Voditeljka doživela stravičnu nesreću: Rvem se sa bolovima!

Podeli vest

Jelena Bačić Alimpić otkrila je da je u žurbi promašila stepenik i tom prilikom polomila nadlakticu, a da zbog celokupne situacije najverovatnije mora u subotu na operaciju.

Jelena Bačić Alimpić, poznata književnica i nekadašnja voditeljka, na svom Fejzbuk nalogu podelila je fotografiju na kojoj se vidi kako joj je cela rukka u gipsu. 

Kako je istakla, ona je u žurbi promašila stepenik i polomila nadlakticu, zbog čega trpi velike bolove, a postoji mogućnost i da će doći do operacije. 

Foto: printscreen instagram/jelena_bacic_alimpic

Jelena Bačić Alimpić

 

- Znate one glupe situacije, kad iz ničega nastupi zlo? E, pa, eto, ja u žurbi promaših stepenik, polomih nadlakticu, sad se rvem sa bolovima i ovaj osmeh je očajnički jer sam toliko želela da "nunam" svoju unuku za Vaskrs, a ne znam još da li ću se u subotu operisati - navela je Jelena Bačić Alimpić u svojoj objavi i dodala:

Foto: Facebook printscreen/Jelena Bačić Alimpić

Jelena Bačić Alimpić pokazala polomljenu ruku

 

- Bilo kako bilo, glava je još uvek na ramenima i idemo dalje. Nema predaje, nema poraza! - napisala je ona na društvenim mrežama iz doma u Novom Sadu.

 

Jelena je, podsetimo, nedavno pričala o vremenu kad je radila kao voditeljka.

Foto: printscreen Instagram jelena_bacic_alimpic

Jelena Bačić Alimpić

- Dok sam radila na televiziji teško sam se nosila sa predsrasudama. Radila sam i sa vladikama i sa starletama i moja neka prilagodljivost da sa svakim mogu da razgovaram bila je moj dar, ali su to neki ljudi pogrešno razumeli. Kad sam izdala svoju prvu knjigu, tad sam stvarno prošla kroz pakao. Nisam mogla da jurišam kao Don Kihot na vetrenjače i da objašnjavam da sam profesor književnosti. Kome, čemu i zašto da objašnjavam bilo šta? A bilo je momenata kada pročitate nešto o sebi što je potpuna glupost i to vas do srži zaboli. Pokušavala sam da to ne uzimam k srcu, ali sam preterano empatična i emotivna, bezbroj noći sam proplakala i uvek sam se trudila da zaštitim decu da oni to ne vide - govorila je tad, prenosio je "Stil".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija