• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

12.04.2023

16:21

MOŽDA ZBOG SESTARA NISAM U BRAKU! Nataša Bekvalac progovorila o porodičnim odnosima!

ATA images

Estrada

MOŽDA ZBOG SESTARA NISAM U BRAKU! Nataša Bekvalac progovorila o porodičnim odnosima!

Podeli vest

Odnosi unutar porodice Bekvalac oduvek su harmonični iako se njena najpoznatija članica, Nataša, udavala tri puta to ih je samo jačalo. Bekvalčeva je sada progovorila o odnosu sa sestrama Draganom i Kristinom, te priznala da je ta harmonija među njima možda uzrok njenih neuspelih brakova.

A ono što je medije uvek intrigiralo kada je reč o Nataši i njenoj porodici jeste kako izgleda kada se svi okupe i da li bi od toga mogao da se napravi rijaliti:

Foto: HIT dodatak/informer

Porodica za primer... Dragana, Dragoljub, Nataša, Mira i Kristina Bekvalac

- Ne bi bilo potrebe da se rijaliti režira kada smo nas tri u pitanju. Život svakodnevno najbolje režira, a ja sam zahvalna što je moj ovako sadržajan, često smešan i zabavan, prepun uspona i padova. Jedino čega u našoj porodici nikada ne manjka - to je ljubav. Ipak, nisam sigurna koliko sam spremna da svoj život dam na tacni, iako sam pravo na privatnost potpuno izgubila, nažalost - ističe Nataša i dodaje da je ponosna na svoju porodicu, pogotovo na sestre Kristinu i Draganu Bekvalac.

Foto: HIT dodatak/informer

Povezane... Kristina, Dragana i Nataša 

 Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz detinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu decu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smešno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Boze, možda zato nisam u braku (smeh) - napominje Bekvalčeva kojoj je važna podrška porodice.

- Najvažnija je podrška porodice. Ne samo meni kao samohranom roditelju, već generalno, njihova podrška mi je potrebna za svaku sferu mog života. Najveću moć i ljubav porodice osetila sam u svojim najtežim momentima - zaključuje Nataša Bekvalac 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija