• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

13.04.2023

08:03

ODALA SE POROCIMA, VODILA BORBU SA DEPRESIJOM, POKUŠALA DA SE UBIJE! Tragična sudbina "šefice podzemlja" kojoj su svi predviđali blistavu karijeru

Estrada

ODALA SE POROCIMA, VODILA BORBU SA DEPRESIJOM, POKUŠALA DA SE UBIJE! Tragična sudbina "šefice podzemlja" kojoj su svi predviđali blistavu karijeru

Podeli vest

Dunja Ilić otkako se pojavila na domaćoj javnoj sceni važila je za nekog ko se izdvaja od ostalih i predviđali su joj blistavu karijeru, ali realnost je bila potpuno drugačija. Pevačica se odala porocima, upala u tešku depresiju, a u nekoliko navrata je pokušala i sebi da oduzme život.

Dunja Ilić, nekadašnja mlada nada domaće muzičke scene, otkako se pojavila privukla je pažnju javnosti zbog svojih tekstova pesama, spotova za iste, kao i izjava koje nisu prolazile neopaženo. Sama njena pojava bila je nešto novo i sveže na javnoj sceni, pa je zbog toga za kratko vreme pokupila mnogobrojne simpatije velikog broja publike koja je pratila njen lik i delo. Dunja je bila često etiketirana zbog toga što joj je otac u tom momentu bio milioner i vlasnik nekoliko firmi i kompanija, koji je kasnije doživeo bankrot.

Foto: Informer DN

Dunja Ilić

Pevačica je još tada bila na meti kritika mnogih, kada se saznalo da je zbog svoje zaleđine i bogatstva, izobilja u kom je odrasla, imala dosta lagodniji život od svojih vršnjaka, a spekulisalo se i da je naviknuta isključivo na luksuz, ličnu poslugu, personalne vozače. No, istina je bila potpuno drugačija, što se i ispostavilo na kraju, sudeći prema putu koji je pevačica i spisateljica tada odabrala. Kao što je i sama svojevremeno govorila, nedostajala joj je roditeljska ljubav i toplina samog doma.

Depresija od koje je Dunja tada obolela, vukla ju je u sve dublji i dublji ponor, da se odala ne samo porocima, već je u nekoliko navrata pokušala i sebi da oduzme život. Spas je pokušala da pronađe van sveta šou biznisa i muzike, iako je njena karijera išla blistavom putanjom. Za početak je promenila veru, te upoznala tadašnjeg dečka koji se prilično toksično ponašao prema njoj, što je kasnije rezultiralo njihovim razilaženjem.

Foto: Instagram

Dunja Ilić

 

U nekoliko navrata, gostujući u raznim emsijiama, Dunja je otkrivala sa kakvim se sve nedaćama susretala i kakve je, pre svega lične borbe vodila.

- Već sa 12-13 godina sam počela polako da pijem, da bi se to vremenom pretvorilo nekad i u celu bocu žestokog pića dnevno - priznala je Ilićeva u jednoj emisiji.

- Problem sa pićem je eskalirao kada sam imala 15 godina. Tada su se moji roditelji razvodili. Otac je bio u jednoj potpuno nezdravoj vezi, a majka se veoma teško nosila sa rastankom. Na kraju sam ja u tim godinama imala na raspolaganju celu kuću u kojoj sam živela sa dečkom koji je u to doba imao 20 godina. Imala sam vozače i poslugu. Nikada nisam išla u prodavnicu, tako da nisam znala ni cenu najobičnijih namirnica - ispričala je Dunja, dodajući da je živela svoju realnost koja se znatno razlikovala od one prave, a upravo u tom periodu se posvetila pisanju knjiga, romana, ali i tekstova za svoje pesme.

Foto: printscreen instagram

Dunja Ilić

Trenutak kada je Dunja zvanično skrenula sa puta slave, uspeha i moći koju bi zasigurno danas imala, bio je onaj kada joj je otac uputio oproštajno pismo, nakon čega je izvršio samoubistvo. Kao njen do tada najveći oslonac u životu, napustio je u trenutcima kada joj je bio najpotrebniji, što je nju izmestilo iz korena.

Danas, Dunja se trudi da ostane svoja i na pravom putu, daleko od poroka, daleko od negativnih misli i lošeg stila života. Posvetila se čitanju tarota i pronašla svoj mir u tome. Planirala je i povratak na muzičku scenu, ali je ipak sve to još ostalo pod velom tajni i misterije. A da li će se "šefica podzemlja" zaista vratiti na tron muzičke scene, ostaje nam da vidimo u budućnosti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija