• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer.rs/A.S.

13.04.2023

11:03

OPET SMO BLISKI! Zlata progovorila o odnosu sa Pejom nakon njegove operacije srca, oživeli stare emocije?!

printscreen

Estrada

OPET SMO BLISKI! Zlata progovorila o odnosu sa Pejom nakon njegove operacije srca, oživeli stare emocije?!

Podeli vest

Zlata Petrović istakla je kako je zdravstveno stanje njenog bivšeg supruga, Zorana Pejića Peje u najboljem redu, a da ih je cela situacija oko njegove operacije ponovo zbližila.

Bivši suprug Zlate Petrović, Zoran Pejić Peja nedavno je operisao srce, a pevačica je ostavila sve obaveze po strani kako bi bila sa njim. 

Foto: Printscreen

Zlata Petrović

Pevačica je sada, kada se Peja oporavio otkrila koliko joj je bilo teško i kako se borila sa strahovima zbog njegove operacije i celokupnog zdravstvenog stanja.

- On je sada super, oporavlja se odlično i to je najbitnije. Šta da se radi, znao je da ima problem, da to mora da se reši i hvala Bogu da je sve kako treba. Život je to sve, ne znamo šta sve može da nas snađe. Čujemo se sada redovno i opet smo bliski - rekla je pevačica.

Foto: Informer

Zoran Pejić Peja

Kako je i Vesna Zmijanac nedavno isto ugradila bajpas i kao Peja, Zlata je istakla da se čula sa njom, ali da često zove i Nikoliju jer neće da opterećuje svoju dugogodišnju koleginicu. 

- Stalno se čujemo, ali sam uzela i Nikolijin broj da Vecu ne opterećujem mnogo, jer se ona sada oporavlja. Šta da radiš, Vesna je zmaj, mora da se oporavi i da ide dalje. Ona je jaka žena, preguraće sve to. Kad te tako nešto strefi nemaš vremena mnogo da razmišljaš, nego to ti je što ti je i bori se. Nikolija je stalno uz nju, tako da sve to ide u pravcu u kom treba. Šta smo sve prošli dobro smo i živi - izjavila je Zlata. 

Foto: Youtube printscreeen

Vesna Zmijanac

Podsetimo, Zlata i Peja su se svojevremeno upoznali na jednom snimanju njegove emisije u kojoj je ona bila gost. Godine 1996. jedno drugom su i izgovorili sudbonosno „da", a kumovali su im Goca Božinovska i Jašar Ahmedovski. Kruna njihove ljubavi svakako je naslednik Jovan, na kog se ne zna ko je više ponosan, da li poznata majka ili otac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija