• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.04.2023

07:35

ĐOLE NIJE POZVAN NA NININ 18. ROĐENDAN! Gagi Đogani izjavom otkrio detalje porodičnih odnosa!

ATA Images

Estrada

ĐOLE NIJE POZVAN NA NININ 18. ROĐENDAN! Gagi Đogani izjavom otkrio detalje porodičnih odnosa!

Podeli vest

Popularni denser Gagi Đogani došao je na proslavu punoletstva svoje ćerke Nine sa svojom devojkom, a sve je iznenadio kada je ispričao da njegov brat Đole Đogani nije pozvan na rođendan svoje bratanice.

Đogani ističe da je njegova mlađa ćerka sama sastavljala spisak zvanica kako bi slavlje prošlo u što boljem redu.

Đole nije pozvan. Nina je pozvala samo ljude koji su njoj dragi, da bude pozitivna energija, ne kažem da on ne bi bio usklađen, ali nije pozvan- rekao je Gagi pa je otkrio da je nakon rijalirija "Zadruga" rešio da se povuče iz medija i da započne privatni biznis:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Rešio sam posle rijalitija da se povučem iz medija. Lepše mi je ovako, rijaliti me razvalio, grupa "Fanki Dži" više ne postoji, rešio sam da se ne bavim javnim poslom mnogo je bolje ovako, započeću neki novi biznis- ispričao je denser, pa je otkrio u kakvom je odnosu sa bivšom suprugom pevačicom Anabelom Atijas:

- Ne pričamo. Izgladili smo odnos, prema deci smo super, nemamo neki specijalni odnos. Dao sam joj sve pesme, nikada joj nisam ni branio. Ima sva prava na te pesme, mene to više ne zanima - poručio je Gagi Đogani


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija