• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer.rs/A.S.

14.04.2023

21:39

ONA ĆE JOJ FALITI ZA PRAZNIČNOM TRPEZOM! Snežana Đurišić progovorila o proslavi Vaskrsa u njenoj porodici: Sve se promenilo

Printscreen

Estrada

ONA ĆE JOJ FALITI ZA PRAZNIČNOM TRPEZOM! Snežana Đurišić progovorila o proslavi Vaskrsa u njenoj porodici: Sve se promenilo

Podeli vest

Snežana Đurišić otkrila je kako izgleda spremanje Vaskrsa u njenoj porodici, kao i proslava samog praznika, a takođe je istakla da će joj ove godine biti teško što njena ćerka Maja, koja živi u Americi, neće biti sa njima za trpezom zbog obaveza koje joj ne dozvoljavaju da dođe.

Pevačica Snežana Đurišić otkrila je kako je Vaskrs raduje još od kad je bila dete i da su joj u vreme praznika najvažniji sigurnost i toplina porodičnog doma. Međutim, kako je istakla, ove godine će joj neko za porodičnim stolom ipak faliti. 

Foto: TV Pink printscreen

Snežana Đurišić

 

- Vaskrs uvek provodim kod kuće, s porodicom, s mojim najmilijima. Uživam kad se okupimo i to je ono što je najbitnije i suština najlepšeg hrišćanskog praznika. Ćerka s unucima dolazi na leto, a jaja farbam s decom mog sina. Nemam poseban ritual u ove dane, spremam uglavnom sama sve što je potrebno i na trpezi je uvek ono što moji najviše vole - rekla je pevačica i dodala:

- Ja sam od onih što vole da budu sami u kuhinji i ne volim da mi se neko okolo mota dok spremam. Znam šta moji vole i svake godine to tradicionalno spremam, u štosu sam, pa ima dovoljno vremena i za farbanje jaja s unucima i za sav nered, smeh i lepotu koji ispune dom kad smo na okupu. Svašta se promenilo otkad sam ja bila dete. Vremena su takva da se menjaju i mi tu ništa mnogo ne možemo, osim da sve posmatramo i, ko želi, da se prilagođava. Živi se neverovatno brzim ritmom, skoro nepodnošljivo brzo. Svaki dan donosimo mali milion odluka, uključujući i sopstvene prioritete u životu i šta su oni. Način na koji ljudi slave Vaskrs se sigurno promenio, ali suština osećaja ljubavi i vere je ono što je važno, na koji god način se ta misao označavala.

Foto: printscreen tvin

Snežana Đurišić

Iako će faliti za vaskršnjom trpezom, Đurišićka kaže da i pored brojnih obaveza redovno putuje kod naslednice Maje, koja dugo živi u Americi.

 

- Ćerka dolazi ovde najčešće leti, kad joj je lakše s obavezama oko posla i škole, pa ćemo se videti uskoro. Ja sam vrlo često tamo, letim nekoliko puta godišnje, kad god obaveze to dozvole. Beskrajno sam zahvalna što premestiti se sa jednog kontinenta na drugi ne predstavlja nikakvu posebnu poteškoću u današnje vreme i zato svaku priliku koristim da odem kod moje Maje - rekla je Snežana. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17