• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

15.04.2023

13:10

RODIĆU JOŠ DVOJE DECE, ŽELIM SINA! Jovana Jeremić otkrila ime za dečaka! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

RODIĆU JOŠ DVOJE DECE, ŽELIM SINA! Jovana Jeremić otkrila ime za dečaka! (VIDEO)

Podeli vest

Najpopularnija voditeljka u Srbiji, Jovana Jeremić ugostila je ekipu Informera u svom stanu na Dorćolu, a u šokantnom intervjuu kaže da je spremna za drugi brak, a svojoj ćerkici Lei želi da podari brata.

Jovana Jeremić ističe da ne voli lake muškarce i tvrdi da pravi muškarac poštuje svoju devojku, nije sklon varanju.

Popularna voditeljka ističe da poštuje moralne kodekse i da kada bi se udala za svoju porodicu bi se borila, a svaku ženu koja bi pokušala da ugrozi njen brak bi adekvatno kaznila.

Kakav muškarac može tebe da osvoji, da li si zaljubljena?

- Ne podnosim lake muškarce, čim čujem da je švaler znam da nije za mene. Pravi muškarac zna do kad je sa jednom, od kad je sa drugom, ne vara. Ja sam uvek zaljubljena u svoje dete, u svoj posao. Volim, recimo da želim da volim. Status veze, ne znam jer sam preokupirana stanom i poslom. Kada se pojavi taj čovek koji je meni sudbinski namenjen, ja ću to znati odmah. 

 

Kakvi su tvoji kriterijumi?

- Prezauzeta sam i preuspešna žena da bih trošila vreme sa normalnim muškarcima, koji su dobri ali nisu za mene. Ja sam žena koja traži mnogo, jer daje sve. Neću se nikad više udati dok ne nađem muškarca koji će mi promeniti život iz korena. Želim stil života potpuno drugačiji, ono što sam ja zamislila. Ne kažem da sam sama, ali ne kažem ni da sam pronašla čoveka svog života. U svakom slučaju svoj život neću prikazivati kao nekad, jer svi uspešni muškarci ne vole da se slikaju i to je super.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Koliko je tvom partneru teško da se izbori sa svim tvojim udvaračima?

- Njemu nije teško, niti će mu biti, zato što je on dovoljno jak i moćan, samouveren da zna da ja volim samo njega. Ja to stavim do znanja, jer sam jako ljubomorna žena. Ne daj Bože da mi sutra neko startuje muža, jer svako ko bi na bilo koji način pokušao da ugrozi moju porodicu može samo da se nada najgorem. Takva sam bila i u prvom braku.

Kako bi kaznila tu ženu?

- Različiti su načini, sve zavisi od prestupa, ali u svakom slučaju bila bi pravedno kažnjena, zato što je ku*va, a ja ku*ve ne podnosim! Jovanin kodeks, nikad ne varam, nikad nisam druga i nikada drugarici nisam uzela dečka. 

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Koliko bi volela da imaš dece u drugom braku?

- Meni sudbinski stoji još jedno, do dvoje. Volela bih da to bude sin i da se zove Vasilije, po Vasiliju Ostroškom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slobodan

pre 1 godinu

Ako ga još zanima to, forsirate ovu ženu bez jednog valjanog razloga, osim nje same još nisam čuo da je neko drugi pohvalio po bilo kom pitanju...

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija