• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.S.

17.04.2023

12:15

PORODILA SE BOGDANA RAŽNATOVIĆ! Cecina snajka na Arkanov rođendan na svet donela dečaka!

printscreen

Estrada

PORODILA SE BOGDANA RAŽNATOVIĆ! Cecina snajka na Arkanov rođendan na svet donela dečaka!

Podeli vest

Bogdana Ražnatović, supruga sina pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića, danas je rodila drugog sina kom su dali ime Krstan.

Bogdana se porodila u jednoj beogradskoj privatnoj klinici carskim rezom. Uz nju su bile Ceca, njena sestra Lidija Ocokoljić, kao i Bogdanina majka Danijela Rodić, koje su nestrpljivo čekale da prve čuju lepe vesti!

Foto: printscreen

Bogdana Ražnatović

Operacija je prošla u najboljem redu, beba je dobila ocenu 10, a porođaj su obavili prof. dr Aleksandar Ljubić, specijalista ginekologije i akušerstva ispred bolnice Biocell hospital i prof. dr sci. med Milenko Proročić.

Ono što za porodicu Ražnatović sigurno ima posebno značenje je to što se mali Krstan rodio na rođendan njegovog dede, Željka Ražnatovića Arkana. 

Ponosni roditelji su prvom sinu dali ime Željko, u čast njegovog dede, a Veljko kaže da njegov prvenac sa nestrpljenjem očekuje brata.

Foto: Informer.rs

Bogdana, Željko i Veljko Ražnatović

- On svakog dana pita: "Mama, je l' si rodila Krstana?". Mi smo u Titelu, ona je već desetak dana ovde zato što joj je stomak, je l', veliki. Videćemo sve kad se bude rodio Krstan, ja verujem da će tu biti malo ljubomore i ovoga i onoga, ali Bože zdravlja, sve je to normalno - rekao je nedavno Veljko. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 1 godinu

Porodica koja zivi od opljackanih jadnika.Seme vam se zatrlo mamu vam jebem kriminalnu.

zora

pre 1 godinu

Programirali rodjenje na dedin rodjendan pa samo mogu da se nadaju da geni nece od njega napraviti ono sto je deda bio. Mafijas. Danas te nas stvarno udavili sa Raznatovicima. Covece, britanci nisu toliko pisali o rodjenju naslednika krune a vi o nasledniku naj veceg mafijasa udaviste narod.

Ali strvarno

pre 1 godinu

Ova vest ce da preporodi Srbiju. Cudo, da da niste pisali, kad su pravili bebu? Eeee Arkanov i Cecin unuk,.... kao da drugi unucu nisu bitni za Srbiju.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija