• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

18.04.2023

18:56

NAKON PITANJA O POKOJNOM SUPRUGU PREKINULA INTERVJU! Sanja Papić prekinula medijsku ilegalu nakon PET godina, pa se odmah pokajala!

ATA Images

Estrada

NAKON PITANJA O POKOJNOM SUPRUGU PREKINULA INTERVJU! Sanja Papić prekinula medijsku ilegalu nakon PET godina, pa se odmah pokajala!

Podeli vest

Sanja Papić nakon mnogo vremena i prvi put nakon ubistva njenog muža advokata Miše Ognjnovića pojavila se ispred kamera na proslavi povodom rođenja Cecinog unuka.

Sanja i Ražnatovićeva se druže dugi niz godina, a pre nekoliko meseci uživale su zajedno na Maldivima. Bivša misica tamo provodi većinu svog vremena jer je ekskuluzivni direktor jedne Turističke asocijacije pomenutog ostrva.

Foto: ATA Images

Sanja Papić

Na iznenađenje svih prisutnih, Papićeva je ispozirala fotografima, a onda i odgovarala na pitanja novinara.

Kako je bilo sa Cecom na Maldivima?

- Divno, Ceca je divna baka, sve radi sama, nisu joj potrebne ni dadilje, ni ništa.

Kako si ti? Da li je sada sve u redu?

- Radno sam. Ćerkica raste. Tako da radim dosta, dosta vremena provodim na Maldivima i zato me nema ispred kamera. Zauzeta sam oko posla baš.

Koliko vam nedostaje suprug?

- Mislim da stvarno nije mesto ni vreme za ovu temu, ovde smo lepim povodom. Hvala vam prijatno.

Podsetimo, srpska manekenka 2002. godine proglašena je za mis SRJ, a sledeće godine uspela je da bude treća u izboru za mis Evrope i četvrta na izboru za mis sveta.

Ona se, bavila i voditeljstvom, bila je zaštitno lice mnogih brendova, a od 2016. godine je ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi. Takođe, Sanja je danas vlasnica i svog brenda kupaćih kostima.

Sanja se 2017. godine u Parizu udala za pokojnoj advokata Mišu Ognjanovića, a iste godine dobili su ćerku Laru. Nažalost, bračnu sreću srušen je tragičan događaj naredne godine - Sanjin suprug likvidiran je ispred svog stana na Novom Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pancevac

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da je novinar pitao da li joj nedostaje pokojni muz sa kojim ima dete xaxaxa ma jok ponekad ga se seti kroz maglu, ovaj "novinar" je zalutao u novinarstvo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija