• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

19.04.2023

07:05

POROĐAJ KOŠTAO SKORO 4.000 EVRA, A DAN U BOLNICI 300! Ceca ne žali pare za snajku Bogdanu i unuka Krstana!

Printscreen/Instagram, ATA Images

Estrada

POROĐAJ KOŠTAO SKORO 4.000 EVRA, A DAN U BOLNICI 300! Ceca ne žali pare za snajku Bogdanu i unuka Krstana!

Podeli vest

Ceca Ražnatović je snajkin porođaj platila 616.000 dinara, saznaje Informer. Ponosna baka je odrešila kesu da bi njena snajka Bogdana i unuk Krstan imali najbolju negu u jednom beogradskom privatnom porodilištu.

Foto: Marko Đoković

Ceca je presrećna zbog rođenja drugog unuka...

- Ceca je rekla da za njenu snajku sve mora da bude savršeno. Tako je izabrala privatnu kliniku u kojoj samo porođaj košta 450.000 dinara. To, međutim, nije ceo trošak, jer je za jedan dan koji su Bogdana i mali Krstan proveli na intenzivnoj nezi platila još 38.000 dinara, a ako ostanu još četiri dana u porodilištu, kao što su planirali, izdvojiće još 128.000 dinara - otkriva naš dobro obavešten izvor.

Tasa ostala u Španiji

Ceca je preksinoć u svojoj vili organizovala žurku povodom rođenja unuka, ali o ciframa nije želela da govori. Folk zvezda nam je, međutim, otkrila da je spremila specijalne darove za Bogdanu.

Foto: ATA Images

Anastasija Ražnatović

- Za snajku imam poseban poklon, ali ona to ne zna i želim da bude iznenađenje! Krstan je super, dobiće našu bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da Veljko i Bogdana dobiju i devojčicu. E tad ću bankrotirati! - rekla je Ceca s osmehom i otkrila zašto tetka Anastasija nije bila na proslavi:

- Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, čeka papire i zato ne može da napušta Španiju.

Foto: Printscreen/Instagram

Bogdana Ražnatović

Ražnatovićeva je u svoju vilu pozvala najbliže prijatelje, a većina njih se latila mikrofona. Među prvima je došla kuma Viki Miljković, a zatim i Marijana Mateus, Aleksandra Mladenović, Joca Stefanović, Sanja Papić, Žika Jakšić, Marko Đedović, Marko Nikolić, Mirko Šijan, Marina Visković... kao i cela porodica Rodić.

Veljko se napio

Ponosna baka se u jednom trenutku popela na stolicu, pila pivo i zapevala: "Morem plovi jedna mala barka, a u barci kralja Petra majka"! Tati Veljku su pocepali na desetine majica.

Foto: printscreen

Veljko je dobio drugog sina...

- Baš sam se napio, ali od sutra više neću da pijem, moram da se pripremam za meč. Presrećan sam što mi je Bogdana rodila još jednog sina - rekao je ponosni tata.

Porodična prijateljica Ražnatovićevih, pevačica Sanja Đorđević ima neobičan predlog.

- Jedan deo Cecine kuće treba odvojiti za žene koje ne mogu da rađaju. Neka provedu tu koji mesec, dobro delo će uraditi! - rekla nam je Sanja i pohvalila svu omladinu u Cecinoj vili:

- Bogu hvala, sva deca su divna i vaspitana!

Dara slavila u Brazilu

 

Cecina drugarica Dara Bubamara snimala se kako pije na plaži u Rio de Žaneiru!

- Juhu, Ceco, slavimo i u Riju! Neka je Krstan živ i zdrav, sve čestitke porodici Ražnatović! Volim vas! - poručila im je Dara.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Kako vas bre nije sramota? "Trujete" naciju sa bogatstvom zene koja ga je zaradila sumnjivim nasledstvom i preko ledja blesavih Srba koji slusaju njene pesme. Snaja joj je beznacajna licnost a unuk kao i svako drugo dete na planeti. Neznaci da rodjenjem u bogatstvu nece naslediti gene dede, naj veceg kriminalca u to doba. Kruska ne pada ispod jabukovog drveta.

Realna

pre 1 godinu

Boze, ovi ljudi nisu svesni do koje mere su prosti i glupi SKOROJEVICI! Koliko je kostao porodjaj? Pa sta? Sta hocete prostaci stim da kazete?! Bilo bi SUPER da se doticna skorojevicka porodila na nekoj njivi ili slicno! Znate onu uzrecicu? "Ko visoko leti, nisko pada!"

sledeća vest

Vesti

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"
Društvo

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"

Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji, Vladica Stanković, golim rukama hvata ove gmizavce, a njegovi snimci svake godine iznova nas iznenade. Nakon što je dečaka (4) ujela zmija otrovnica u Leskovcu, dok se igrao blizu kuće, mnogi su se zapitali da li zaista treba da se zabrinemo. Vladica Stanković otkrio je da je ova sezona udarna za njega, a snimci koje nam je poslao dokazuju koliko posla ima.

08.07.2024

10:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija