• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M. - M. D.

19.04.2023

07:20

DIDI: NE BIH BILA LJUBAVNICA! LJUPKA: BEZVEZE JE DA JA PRIČAM O MORALU! Pevačice šokirale izjavama!

Marko Đoković

Estrada

DIDI: NE BIH BILA LJUBAVNICA! LJUPKA: BEZVEZE JE DA JA PRIČAM O MORALU! Pevačice šokirale izjavama!

Podeli vest

Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, i Ljupka Stević sukobile su mišljenja u Ringu, te se izjasnile o različitim temama među kojima je i da li bi bile nečije ljubavnice.
Koleginice, koje su tokom karijere sarađivale sa svetskim zvezdama poput Igi Azalije i Snup Doga, nisu saglasne kad je reč o pojedinim društvenim temama. Tako Dijana kaže da nikad u životu ne bi bila ljubavnica, dok je Ljupka provela deset godina u ljubavi s oženjenim generalom policije Dragišom Simićem. Rokvićeva podržava abortus, dok bi ga Stevićeva dozvolila samo ako postoje opravdani zdravstveni razlozi.

 

Didi Džej:

 

Da li bi dozvolila detetu da promeni pol?

- Da, ukoliko bi ona to želela! Slobodnih sam shvatanja, podržavam gej populaciju, kao i celu LGBT zajednicu. Nemam ništa protiv toga, jer je najbitnije da je čovek srećan. Verovatno bih bila zbunjena, ali ako bi moja ćerka želela da bude muško, što da ne.

 

 

Mnoge žene koriste lek za dijabetes "ozempik" da bi smršale. Da li bi ti, da imaš višak kilograma, koristila taj lek?

- Čitala sam o tome u "Vogu", ali ja to nikada ne bih koristila, jer je prevashodno namenjen i potreban dijabetičarima. Pre bih trenirala, odrekla se hrane i na taj način smršala. Ljudi koji žele da skinu kilograme treba da rade na sebi, da se trude i da imaju volju da uspeju u svojim namerama bez lekova za dijabetes.

Da li bi otišla u zatvor iz principa?

- Ne znam, jer imam malo dete kod kuće koje zavisi od mene. Ali uvek sam za pravdu. Ona je najbitnija i treba je isterati do kraja.

 

 

Da li je u redu biti ljubavnica?

- To nikako nije u redu! Nikada ne bih pristala da budem ljubavnica, jer smatram da je takav položaj za jednu ženu veoma ponižavajući. Nijedna žena ne treba muškarcu da bude druga.

Treba li uvesti zakon o abortusu?

- Apsolutno podržavam abortus! Žene imaju pravo da rade sa svojim telom šta hoće. Pogotovo ako su slučajno ostale u drugom stanju, odnosno ako je muškarac kriv zbog toga.

 

Ljupka Stević:

 

Da li bi dozvolila detetu da promeni pol?

- Da, jer nema načina to da sprečim. I da želim da mu zabranim, ne bih mogla, jer se to radi tek kad je osoba punoletna. S druge strane, ne znam da li bih ga podržala u tome. Ukoliko bi moje dete bilo srećno, radila bih na tome da prihvatim situaciju i živim sa tim. Najvažnije je da deca budu srećna!

 

 

Mnoge žene koriste lek za dijabetes "ozempik" da bi smršale. Da li bi ti, da imaš višak kilograma, koristila taj lek?

- Čula sam za tu informaciju i šokirala se! Uzrujala me je činjenica da mnogi posežu za svim i svačim kako bi smršali, a da se ne pomuče. Smatram da je to apsolutno pogrešno i neprihvatljivo.

Da li bi otišla u zatvor iz principa?

- Da, jer sam avanturista. Ukoliko bih smatrala da su moji principi pravedni, otišla bih u zatvor! Spremna sam na sve kad se borim za sebe i istinu.

 

 

Da li je u redu biti ljubavnica?

- Bezveze je da ja sejem okolo moral i govorim devojčicama, devojkama i ženama šta je ispravno, a šta ne. Neka se svako opeče na svoj šporet, pa će sam znati šta mu je činiti!

Treba li uvesti zakon o abortusu?

- Abortus podržavam samo ukoliko ne postoji drugo rešenje za zdravstveni problem koji ima majka ili beba. Savetovala bih svim devojkama da se čuvaju od neželjene trudnoće i da koriste razne metode zaštite kako ne bi došlo do iste. Njihovo zdravlje je na prvom mestu, pa sve ostalo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija