• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

19.04.2023

07:44

RASTA MOŽE NA TOME DA RADI, PA DA TARA DOBIJE ROĐAKE! Ana sve ostavila bez teksta odgovorom na pitanje da li će njena ćerka dobiti sestru ili brata!

Youtube printscreeen

Estrada

RASTA MOŽE NA TOME DA RADI, PA DA TARA DOBIJE ROĐAKE! Ana sve ostavila bez teksta odgovorom na pitanje da li će njena ćerka dobiti sestru ili brata!

Podeli vest

Ana Nikolić često je u "toplo-hladno" odnosima s bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, a sada je njegovu potencijalnu decu nazvala "rođacima".

Nikolićeva je sinoć gostovala kod Ognjena Amidžića i bez ustezanja odgovarala na sva postavljena pitanja, a u jednom momentu voditelja je zanimalo i da li pevačica planira još dece:

Foto: Youtube printscreeen

Iznenadila odgovorom... Ana

- Da li bi želela još dece? - glasilo je još jedno pitanje za Anu.

- Bih, ali i ne bih. Ne znam kako bih volela još neko dete, jer u Taru sam zaljubljena, a nekad mi je žao što je sama. Tata može da radi na tome, pa da dobije po ocu rođake - govorila je Ana u emisiji Amidži šou.

Foto: Miloš Rafailović

Tvrdi da su se preterano voleli... Rasta

Ana i Rasta razveli su se 2018. godine, a oboje su govorili da je njihova ljubav bila prejaka:

- To je bio turbulentan odnos, ali ne u smislu da smo imali toliko svađa i problema. Naš odnos je bio kao neki spot koji nikako da se završi. To je bilo ludilo. Putovali smo, išli na žurke, konstantno smo živeli taj neki život. U jednom momentu to nije bilo nešto što je racionalno. To je bio momenat kad smo shvatili da ipak živimo ovozemljaske živote i da imamo po jedan život - rekao je Rasta za medije jednom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija