• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

19.04.2023

11:01

KARLEUŠA NAPALA FUDBALERA: Marš kod mame! Jelena se obrušila na njega zbog razvoda i silovanja!

printscreen

Estrada

KARLEUŠA NAPALA FUDBALERA: Marš kod mame! Jelena se obrušila na njega zbog razvoda i silovanja!

Podeli vest

Vest koja je šokirala fudbalski svet nakon što je igrač Ašraf Hakimi najpre optužen za silovanje 24-ogodišnje devojke, a potomse razveo od supruge, sada je dobila i komentar od strane pop dive Jelene Karleuše koja se obrušila na njega.

Fudbaler je prošlog meseca optužen je da je silovao 24-godišnju devojku u svojoj kući u Parizu, kada su njegova supruga i deca bili na putu u Dubaiju, što je bila i inicijalna kapisla za razvod.

Foto: Reuters

Hoće da suprugu ostavi bez ičega... Ašraf Hakimi i Hiba Abuk

A da sve bude gore,defanzivac PSŽ-a Ašraf Hakimi svu svoju imovinu prepisao na ime svoje majke, pa će tako njegova još uvek zvanična supruga ostati bez milona posle razvoda, preneli su svetski mediji među kojima i španska "Marca".

Francuski magazin "First Mag" objavio je da je glumica tražila polovinu njegove imovine, ne sluteći da njen suprug, pravno gledano, ne poseduje ništa.

Foto: printscreen

Uvek na strani žena... Jelena

Ovim povodom oglasila se i srpska pevačica Jelena Karleuša koja je putem društvenih mreža pokušala svetu da objasni da lepa španska glumica ipak neće ostati praznih ruku posle rastanka sa fudbalerom.

Popularna JK korak po korak objašnjava kako je zakon na strani Hibe Abuk, ali i deli savete svim damama koje su u dilemi kako treba da se ponaša pravi muškarac.

Foto: Instagram/printscreen

Fudbaler i glumica upoznali su se 2018. godine dok je Hakimi bio u Borusiji Dortmund. Abuk (36) je glumica tunišanskog i libijskog porekla koja je, kao i Hakimi, rođena u Madridu.

Ova lepotica i pre nego što se upoznala sa Hakimijem izgradila uspešnu karijeru na filmu, glumila je u raznim TV serijama u Španiji.

Venčali su se 2020. godine i imaju dvoje dece.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija