• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink

19.04.2023

15:16

PRVI SNIMAK OGNJENA I MINE U JAVNOSTI: Evo kako se Amidžić i 17 godina mlađa voditeljka ponašaju kad misle da ih niko ne gleda!

Printscreen You Tube

Estrada

PRVI SNIMAK OGNJENA I MINE U JAVNOSTI: Evo kako se Amidžić i 17 godina mlađa voditeljka ponašaju kad misle da ih niko ne gleda!

Podeli vest

Kao bomba odjeknula je vest da se Ognjen Amidžić razvodi od Danijele Dimitrovske, a taman kada se prašina slegla, mediji su počeli da spekulišu da voditelj ima novu devojku i da je u pitanju Mina Naumović, jedna od voditeljki emisije „Ami G Show“.

Voditelj je rešio da stane na put nagađanjima i potvrdio da je već neko vreme u vezi sa Minom, a ekipa emisije Paparazzo lov snimila je Ognjena i njegovu devojku i više nema sumnje da li su zajedno ili ne.

Foto: Printscreen You Tube

Uživaju u ljubavi... Mina i Ognjen

Njih dvoje su snimljeni u jednom restoranu i bili su veoma bliski.

Kako danas mediji spekulicu, Mina i Ognjen Amidžić su vezu počeli kada je voditelj bio u braku sa Danijelom Dimitrovskom.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Kada sam ja od nje slušao priče o starijem muškarcu, za koga je tvrdila da nikako ne može da ga imenuje jer će ga ugroziti, Ognjen je još bio u braku sa Danijelom i nije bilo ni govora o razvodu, bar ne u tom trenutku. Sve te njene priče i plakanje za njim događali su se sigurno pola godine pre njegovog razvoda, a ima i više od toga jer sam sve njene priče slušao još prošlog leta ‒ prisetio se izvor za Happy, prenosi "Hello".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija