• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer.rs/A.S.

20.04.2023

16:22

MISLILA SAM DA ĆU DA UMREM! Marija Šerifović se prisetila najgoreg trenutka u životu: Bilo je prestrašno!

Novak Đurović

Estrada

MISLILA SAM DA ĆU DA UMREM! Marija Šerifović se prisetila najgoreg trenutka u životu: Bilo je prestrašno!

Podeli vest

Marija Šerifović sada je ispričala kroz kakvu je agoniju prošla dok je čekala svoj red na polufinalnoj večeri muzičkog takmičenja "Evrovizija", na kojem je pobedila davne 2007. godine u Finskoj.

Marija Šerifović pobedila je davne 2007. godine na najvećem muzičkom takmičenju, "Evroziji", a sada je otkrila kako je sve to izgledalo iza kulisa velike scene u Finskoj.

Iako su svi mislili da ona nema problem sa tremom, Marija je priznala da je prolazila kroz najveću životnu agoniju dok je sama čekala svoj red na stepenicama pored bine, ali da je sve nestalo kada je izašla na scenu. 

Foto: Novak Đurović

Marija Šerifović

 

- Što se tiče same pobede i trenutka kada ja postajem svesna da postoji opcija da pobedim, to je bilo posle prvog polufinala. Pogledala sam snimak preko trideset puta! Iskreno, ja sam mislila da ću da umrem u tom polufinalu. Trenutak u kome ostaneš sam na onim stepenicama. Nameste ti mikrofone, slušalice i dovedu te ispred bine, ali kada ostaneš sam na tim stepenicama, ne znam koji je izraz adekvatan da ga upotrebim, to su najstrašnija tri minuta u mom životu, jer ti moraš da stojiš tu dok peva ovaj prethodni - ispričala je Mara svojevremeno prisećajući se trenutka izlaska na scenu u Finskoj.

 

- To je toliko strašno, mislim strašno je ako nećeš da se obrukaš, ako ti je svejedno nije važno. Meni su se u momentu osušila usta, povraćalo mi se, bila sam žedna, išlo mi se u wc, ja sam mislila da ću da umrem u tom polufinalu. Mislila sam samo Bože šta ako nešto promašim, zgaziće me. Gde ću onda, da se vratim kući ne mogu, da kažem da sam polomila nogu, ne mogu.

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

Čini se da joj je jedan trenutak trajao kao večnost, a i dan danas se svakog detalja dobro seća. Ipak kada se latila mikrofona trema i strah su potpuno nestali.

- Stajala sam na tim stepenicama i čekala, ja ovako mala sam se još smanjila na metar i deset. Ništa, dolazi trenutak kada moraš da izađeš i shvataš da ti nema spasa. Taj hod do bine je bio težak, e onda kada sam zauzela poziciju rešetanje je moglo da počne - ispričala je Marija.

 

Uprkos svemu što je tada proživela Mara taj period pamti i kao jedan od najlepših te je prepričala i smešne situacije koje su joj ostale urezane u sećanju.

- U finalu mi je bilo sasvim svejedno, čak sam nešto bila i polupijana. Pili smo neko belo vino, ja u nekim japankama, u nekoj trenerci hodam po onoj dvorani, šalim se sa ljudima. Kažu mi da se spremim, mene je bolelo uvo. Zapravo koliku sam ja tremu imala u polufinalu, oni su troduplo veću imali u finalu - sa osmehom je ispričala članica žirija "Zvezda Granda".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama!
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama!

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija