• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

20.04.2023

18:53

ANABELA ATIJAS ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Oglasila se Luna Đogani, pevačica se obratila fanovima ovim potresnim rečima

ATA Images

Estrada

ANABELA ATIJAS ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Oglasila se Luna Đogani, pevačica se obratila fanovima ovim potresnim rečima

Podeli vest

Luna Đogani zabrinula je fanove kada je ubacila na Instagram sliku njene majke, Anabele Atijas koja je priključena na infuziju, a ubrzo nakon toga se oglasila i sama pevačica, podelivši svoj snimak, na kojem se isto vidi da je završila na infuziji.

Anabela Atijas i Luna Đogani, dugi niz godina su prisutne u javnosti, a ono što njihovi fanovi često komentarišu jeste mladalački izgled Anabele, te mnogi smatraju da Anabela izgleda kao Lunina starija sestra, a ne majka. 

 

One neretko dele svoje zajedničke trenutke na društvenim mrežama.

Foto: ATA Images

Luna i Anabela

Sada, poslednjom objavom malo su i zabrinule svoje fanove. Naime, prvo je Luna podelila stori na kojem Anabela prima infuziju i blago se smeška.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Lunina objava na Instagramu

Nakon toga, sličan stori podelila je i sama Anabela uz opis:

- I u bolesti i u zdravlju.

 

Foto: printscreen/Instagram

Anabela Atijas

Za sada još uvek nije poznato zbog čega je anabela primala infuziju, ali po njenom izrazu lica, možemo zaključiti da nije ozbiljno bolesna.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bork

pre 11 meseci

? ? ? ? ? ? ? ? Pa ovo da nepoverujes Mozda se doticnoj slosilo od susija u A bloku ili od zagusjivog vazduha u Delta sitiju kad je nosila 4-5 kesa iz kupovine. Koji folirant da bude u centru paznje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija