• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

21.04.2023

16:27

ADIL ZAVRŠIO DVA DRŽAVNA FAKULTETA! Na ovaj način je poznati pevač zarađivao pare za školovanje

ATA Images

Estrada

ADIL ZAVRŠIO DVA DRŽAVNA FAKULTETA! Na ovaj način je poznati pevač zarađivao pare za školovanje

Podeli vest

Adil je javnosti poznat po neverovatnom muzičkom talentu i mnogobrojim hitovima, a malo ko zna da je ovaj popularni pevač završio čak dva državna fakulteta.

Privatni život Adila Maskutovića za većinu je misterija jer pevač ne voli preterano da priča o tome.

Adil je svojevremeno otkrio da je kao dete bio nemiran, te da je zbog išao na više sportova kako bi izbacio svu energiju iz sebe, što je roditeljima zadavalo glavobolje. 

Foto: Printscreen/Instagram

Adil

 

- Davao sam časove matematike i tako zarađivao za džeparac. Kasnije sam roditeljima ispunio najveću želju i završio fakultet. Mada, moram priznati da nisam uvek bio poslušan - rekao je Adil jednom prilikom i dodao:

- Bio sam nemiran, ali nikad nevaspitan. Bio sam pun energije, zbog čega su me roditelji upisivali na čak dva-tri sporta da bih taj višak energije izbacio iz sebe. Već sa četiri godine sam pokazao sklonost ka pevanju, ali tek kasnije sam shvatio da time želim da se bavim i da se čovek rodi sa željom da bude u centru pažnje. Tek kad sam dobio svoje dete, shvatio sam da se čovek rađa s talentom - ispričao je svojevremeno Adil Maskutović u emisiji "Iz profila".

Foto: ATA Images

Adil

Iako je bio vukovac u školi, već u četvrtoj godini gimnazije počeo je da peva po beogradskim klubovima, a zahvaljujući uticaju roditelja uspeo da je završi čak dva fakulteta.

 

Adil je prvo upisao ETF, ali odustao je od elektro-tehnike. Završio je Kriminalističko-policijsku akademiju, a potom i Pravni fakultet, onda i master prava.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija