• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2023

16:36

NISAM TO ŠTO MISLIŠ, SAMO JEDNA PLAVUŠA! Sara: Sama zarađujem i ne pristajem na bilo šta!

Privatna arhiva

Estrada

NISAM TO ŠTO MISLIŠ, SAMO JEDNA PLAVUŠA! Sara: Sama zarađujem i ne pristajem na bilo šta!

Podeli vest

Popularna pevačica Sara Reljić snimila je novi "cover". Ona je odlučila da obradi najveći hit folk zvezde Suzane Jovanović.

Generalno volim pesme Suzane Jovanović i tražene su mi na svirkama. Pored toga što volim njene pesme volim i njen stil i energiju, pa sam tako odlučila da se povedem svojim instinktom i snimim ovu pesmu prema kojoj nikad nisam bila ravnodušna. Iako je pesma pisana za Suzanu,ja se pronalazim u njoj 100% .

Foto: Privatna arhiva

Sara je otkrila i zašto njen način života i karakter odgovara baš tekstu pesme koja je donela veliku popularnost Suzani Jovanović.

Pesmu volim jer 100% opisuje moj karakter. Tekstopisac kao da je opisivao moje razmišljanje i sve sto mi se dešavalo posljednjih nekoliko godina. To što je devojka lepa, slatka i plava, ne mora da znači da je površna i da ide samo za nečijim novcem. Ja sam žena koja zarađuje sama za sebe, bori se kroz život i ne pristaje na bilo šta samo da bi dobila nešto materijalno. Tekst je odličan, i melodija je naravno super! Nadam se da će da prođe kao "Vodićemo mi ljubav" – rekla je Sara.

Foto: Privatna arhiva

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija