• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2023

20:53

SUZANIN SEKS GLEDALA JE CELA SRBIJA! Ljubavnik je šamarao, od srama nije mogla na ulicu da izađe! Doživela je POTPUNI PREOBRAŽAJ i nećete verovati kako izgleda! (FOTO)

printscreen

Estrada

SUZANIN SEKS GLEDALA JE CELA SRBIJA! Ljubavnik je šamarao, od srama nije mogla na ulicu da izađe! Doživela je POTPUNI PREOBRAŽAJ i nećete verovati kako izgleda! (FOTO)

Podeli vest

Suzana Perović bila je jedna od najpoželjnijih i najpopularnijih pevačica tokom osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka na ovim prostorima. Karijera joj je propala preko noći udajom za estradnog menadžera Vladu Perovića, a na stub srama je stavljena zbog veze sa Mikijem Đuričićem.

Snimila je dva albuma sa grupom "Aska", a potom je 1986. započela samostalnu pevačku karijeru.

Nizala je hitove, pojavila se u filmu "Tesna koža 2", mnogim muškarcima je bila tiha patnja, a onda se sve u trenu promenilo.

Suzanina karijera doživela je propast već polovinom devedsetih godina kada je rešila da se povuče sa javne scene i posveti se porodici. Suzana se udala za estradnog menadžera Vladimira Vladu Perovića sa kojim ima dvoje dece, sina Nikolu i ćerku Dajanu.

Foto: Youtube printscreen/M7 Schäfer

Pojavila se u filmu "Tesna koža"

Suzana se ponovo se našla u centru medijske pažnje 2013. godine kada je ušla u rijaliti šou "Farma 5". Dok je učestvovala u rijaliti, njen sin Nikola ležao je u zatvoru, o čemu su naširoko pisali domaći mediji. On je 2013. godine sa još šestoricom momaka osuđen zbog pljačke pumpe, ali i zbog ometanja javnog reda i mira. Nakon izlaska iz zatvora našao se na poternici, jer je dugo bio nedostupan nadležnim organima, a prethodno je počinio teško krivično delo.

Pevačicinim nedaćama tu nije bio kraj. Ona je 2018. godine ušla u rijaliti šou "Zadruga 2", gde je otpočela romansu sa Mikijem Đuričićem.

Foto: Printscreen Pink

Suzana dok je bila u vezi sa Mikijem

- Suzana je uvek bila dobra vila i dobar čovek… Miki je ekstra faca i vrhunski kuvar, a i u filmu se glumci ljube, pa to nije ništa ozbiljno. Ja doživljavam rijaliti kao jedan film. Moja Suzi je super - rekao je  jednom priliom za "Pink" Suzanin suprug Vlada na konto ove veze.

Osim što je javno varala muža, ona je doživela i to da bude žrtva fizičkog nasilja u rijalitiju. Đuričić je Suzani opalio šamar tokom svađe, a pevačicu Nadeždu Biljić je tukao štakama, zbog čega je osuđen na osam meseci kućnog zatvora.

Niz nevolja nije stao za Perovićku ni tada. U februaru prošle godine osvanula je vest da je njen sin Nikola Perović upucan u sačekuši. Međutim, mediji su kasnije pisali da je Nikola, navodno, nakon žestoke porodične svađe pucao sebi u butinu.

Suzana već duži vremenski period nema dodirnih tačaka sa medijima i javnosti, živi mirnim i povučenim životom i ovako danas izgleda. Čini se da bivša pevačica izgleda srećnije i lepše nego ikad. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vejo

pre 1 godinu

Kad je mogla sa onom sirovinom Mikijem da legne,gora je od njega

juka

pre 1 godinu

zvezdanu teskp palo sto je vesela andjela u psiho stanjurekla on je ubica.nista nije slagala zar ne?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15