• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

23.04.2023

20:13

ZLATO POTOPLJENO U VODU! Karleuša dobila basnoslovno skup poklon od posebnog muškarca, odmah se javno pohvalila

printscreen

Estrada

ZLATO POTOPLJENO U VODU! Karleuša dobila basnoslovno skup poklon od posebnog muškarca, odmah se javno pohvalila

Podeli vest

Jelena Karleuša pohvalila se na svom Instagram profilu skupocenim poklonom koji je dobila od svog prijatelja i saradnika, Zorana Birtaševića.

Jelena Karleuša važi za nekog ko voli da se pohvali skupocenim komadima odela, obuće, nakita i mnogobrojim drugim stvarima koje kupi ili dobije na poklon.

Karleuša je otkrila svojim pratiocima na Instagramu da je dobila poklon od njoj jako bitnog muškarca. 

Foto: Instagram/printscreen

jelena Karleuša

Naime, Jelenin najbolji prijatelj i saradnik Zoran Birtašević poklonio joj je njen omiljeni parfem, koji ima i više nego interesantan dizajn, ali i priču. 

U pitanju je miris izuzetno poznatog i cenjenog italijanskog parfemara Paola Terenzija, a brenda Tiziana Terenzi, koji voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom sveta na mnogim putovanjima. 

Foto: Instagram prinscreen/karleusastar

Jelena Karleuša se pohvalila poklonom

 

Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnije ručno-duvano italijansko staklo, drvene umetke ili zatvarače od retkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. 

Karleuša je dobila parfem naziva "Atlantida" a na bočici se nalazi morska zvezda koja upravo čini taj jedan detalj od zlata. Parfem poseduje posebno pakovanje, odnosno, bočica je potopljena u vodu, pa otuda i naziv poput mitskog ostrva koje je potonulo u okean za jedan dan usled prirodne katastrofe. 

Foto: Instagram prinscreen/karleusastar

Parfem koji je Jelena dobila na poklon

Zanimljivo je da parfem postoji samo u velikoj militraži, tačnije može se kupiti samo miris od 100 ml, a cena mu je 83.400 dinara. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Vama je to na slikama Karleusa? Ako je ona onda je to dokaz da joj se ne svidja kako izgleda pa se "doteruje".

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija