• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2023

13:38

ZBOG IZJAVA SAŠE VIDIĆA TRESLA SE ČITAVA ESTRADA! Od Cece i Karleuše do Jovane Jeremić: Poznati kreator nije štedeo reči!

printscreen

Estrada

ZBOG IZJAVA SAŠE VIDIĆA TRESLA SE ČITAVA ESTRADA! Od Cece i Karleuše do Jovane Jeremić: Poznati kreator nije štedeo reči!

Podeli vest

Dizajner Saša Vidić preminuo je danas u KBC Bežanijska kosa, a osim zahvaljujući svojoj profesiji, on je na naslovnim stranama žute štampe završavao zbog svog burnog odnosa sa našim najvećim muzičkim zvezdama poput Jelene Karleuše, Cece Ražnatović, Dragane Mirković, ali i prozivki na račun voditeljke jutarnjeg programa Pink TV, Jovane Jeremić.

Danas je kao bomba u medijima odjeknula vest ja preminuo modni kreator Saša Vidić, koji je na medijskom nebu Srbije bio prisutan više decenija. Sarađivao je sa brojnim domaćim javnim ličnostima, a osim po profesiji kojom se bavio, na stranicama domaće štampe neretko je završavao zbog svog britkog jezika. 

Naime, Vidić je bez zadrške komentarisao stil, ali i privatan život mnogih muzičkih zvezda, voditeljki i glumaca, što ga je kasnije dovodilo u sukobe sa njima. 

Ceca Ražnatović

Jedan od svakako najburnijih odnosa imao je sa pevačicom i nekadašnjom najboljom estradnom drugaricom Cecom Ražnatović, s kojom je 16 godina sarađivao, a poznato je da je upravo on zaslužan za njen izgled na koncertu na Ušću 2006. godine.

Iako nikada nije bilo obelodanjeno šta je tačno bilo "seme razdora" između Ražnatovićke i dizajnera, u medijima su se često mogle pročitati njegove oštre reči na račun pevačice, njene porodice, ali i pokojnog supruga Željka. Ona nikada nije kometarisala njegove reči, dok je Anastasija u emisiji "Ami Dži šou" navela kako upravo njega smatra najvećim lažnim prijateljem porodice Ražnatović.

Foto: Foto: ATA images

Ceca Ražnatović

Voli taj kriminal, želi da bude mračna princeza. I taj femili odnos, svi smo zajedno, svi u istoj kući. Ima napuljski sindrom. Mislim da Ceca više ne vodi Arkanove poslove. Koliko znam kupio joj je fudbalski klub i nekoliko lokala u Knezu. Imala je mnogo para, kupila je kuću da joj država ne bi sve uzela. Narod je jako nepismen, zato je voli - rekao je Vidić svojevremeno.

Jelena Karleuša

Odnos Jelene Karleuše i Saše Vidića se kroz godine mogao opisati rečima toplo-hladno. Na početku njegove karijere često je isticao da je upravo ona najveća modna ikona Srbije, dok kasnije nije štedeo reči kako bi "opljuvao" plavokosu zvezdu. Poslednjih godina su se, čini se, pomirili, pa su se u medijima često mogle pročitati njegove reči pohvale na račun Jelene Karleuše, njene muzike, fizičkog izgleda i modnog izražaja.

Foto: Foto: ATA images

Jelena Karleuša

- Slažem se sa Jelenom da bi svaki stanovnik ove planete pre gledanja i slušanja njene muzike morao da konzumira određene opijate. Da bih takvu ženu doživeo kao modnu ikonu, moram dobro da budem opijen, pa onima koji nju tako doživljavaju preporučujem LSD (teške droge) - govorio je Saša pre mnogo godina. 

Jelena se danas na svom Instagram profilu oprostila od njega kratkom porukom:

- Neka ti duša počiva u miru.

Seka Aleksić

Seka Aleksić i modni kreator odoleli su brojnim pokušajima medija da naruše njihov odnos, pa su osim po dugogodišnjoj saradnji, bili poznati i kao estradni prijatelji. On je, takođe, bio zaslužan za promenu njenog imidža na početku pevačicine karijere.

Foto: printscreen

Seka Aleksić

To je da demantujem zvanično, da umru zlobnici, šalim se, boli me d*pe! Verovatno ne mogu tako lako da nađu način, ja sam nju napravio, ona je meni dala svoje poverenje i napravili smo novu Seku. Ona je moja prva pevaljka, pevačica koju sam temeljno uradio. Ona mi je super uvek, mislim da je malo smršala. 

Aleksićeva se danas potresnim rečima oprostila od svog nekadašnjeg bliskog saradnika.

U šoku sam i zaista nemam reči kojima bih opisala koliku tugu osećam. Ova vest me je potpuno potresla. Otišao je na moj rođendan. Bio je hodajuća radost, čovek koji vas je mogao zasmejati do suza i iznervirati do srži. Bio je retko iskrena osoba, a iskrenost danas nije bila na ceni. Pamtiću njegovu duhovitost i kreativnost koju je pretkao u kreacije.

Dragana Mirković

Pevačica Dragana Mirković decenijama unazad se trudila da ne bude deo estradnih ratova koji je, kako se čini, ipak nisu zaobišli. Saša Vidić o Mirkovićevoj godinama nije imao reči hvale, pa je osim njenog fizičkog izgleda komentarisao pevačicinu karijeru, prošlost, kao i stil oblačenja. 

Foto: HIT dodatak/informer

Dragana Mirković

E, Gago, Gago. Toliko si godina sprcala na estradi da si uspela da postaneš nebitna. Moram priznati da si se baš promenila otkako si odsekla onaj nos, nekako sam te pamtio po tome, sada si mi kao fatalna greška hirurga. Svaki put kad te vidim setim se pokojnog Džeksona - kazao je svojevremeno Saša.

Pre koju godinu,uspeli su da izglade odnose, pa je o folk zvezdi imao samo lepe reči, neretko isticavši njen estradni rivalitet sa Cecom Ražnatović.

Viki Miljković

Saša Vidić je brutalno govorio i kumi Cece Ražnatović, Viki Miljković.

- Ima jedan jednosoban stan u Beogradu na vodi. Čujem da se priča da ima više stanova, koji vrede milione evra. To nije tačno. Njen brat ima jedan i ona ima jedan, i to je to. Problem je što tu ne može da kuva podvarak. Sve na njoj je fejk, fejk i fejk. Sve joj je lažno. Znam i ljude koji joj prodaju stvari. Sve je to sumnjivog porekla.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Viki Miljković

- Ne, jer se i dalje ne pere. Ja sam joj i rekao da ne mogu da radim s njom i da ne mogu da joj dajem stvari, već da samo može da ih kupi. Kad ona uzme neku moju haljinu, to je nemoguće izluftirati, to je neopisivi smrad. Ne pomaže posle ni hemijsko čišćenje. Ona se naljutila kad sam joj to rekao. Kad sam se vratio od nje, ja sam ceo smrdeo na podvarak. Njoj kuća smrdi na podvarak, ona isto, a ne koristi ni dezodorans. O čemu, bre, ženo ti više pričaš?

Folk pevačica se redovno trudila da ne odgovori na pitanja novinara o sukoba sa modnim dijazajnerom, a samo je jednom demantovala pomenute navode.

- Ovim putem demantujem neistinite informacije koje objavljene o meni. Nije istinita informacija koja je navedena u tekstu a odnosi se na nepokretnosti mene i moje porodice. Neistinita je i informacija da ja kupujem garderobu sumnjivog porekla i da nosim falsifikate. Takođe, neistinita je i informacija koja se odnosi na moju privatnost. Sve navedene informacije o meni predstavljaju grubu neistinu i duboko mi vređaju ličnost - rekla je tada Viki Miljković.

Dara Bubamara

Dara Bubamara oduvek je parirala modnom kreatoru po svom oštrom jeziku, pa je sasvim očekivano da su njih dvoje došli u nebrojano mnogo sukoba kroz godine za nama. Bubamara je čak završila i na sudu sa njim usled brojnih uvreda koje su jedno drugom upućivali kroz godine. 

Foto: E-Stock

Dara Bubamara

- Ona je cela tako buckasta, da ne kažem debela. Ona je non-stop masna, izgleda masno. Ima veliki problem sa kožom zato što je masna. Nema opravdanje, Dara nula - rekao je Vidić ranije.

Jovana Jeremić 

Voditeljku jutarnjeg programa "TV Pink" Jovanu Jeremić, kao jednu od najekscentričnijih ličnosti kod nas, nije zaobišao ni "strašni sud" preminulog dizajnera.

Naime, Vidić je na pitanje da li bi stilizovao atraktivnu voditeljku, rekao sledeće:

- Ne, da li ste normalni? Kakvi, daleko bilo! Ona nema meru, ponašanje, kulturu... Ona jadna nema stila, što nije problem, ali je i luda, a to jeste problem. Mi smo dobri godinama, ali džaba kad je poludela. Ima ona puno pljuvača, neću da budem u tom redu jer lako je pljuvati devojku koja zaista nema stila, šta je tu problem. Ne sviđa mi se to što nosi i kako se predstavlja.

Jovana se dostojanstveno trudila da mu ne odgovara na prozivke, istakavši da je on "mrtav već godinama", kao i da "ako je javna ličnost, nije javni wc"

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jovana Jeremić

Pre svega moram da kažem da mi je kao čoveku žao što je Saša izgubio život i što više nije sa nama. Ja sa njim nisam imala problem, on je taj koji je mene bez potrebe vređao. Ono što je vrlo interesantno u celoj priči je to što sam ja intiutivno osetila da ne treba da ga tužim, iako sam najavila tužbu. Moja intuicija se graniči sa vidovitočšću. To što ja osećam za još neke ljude ali nećemo o tome, jer ako bih to iznela u javnost ljudi bi pomislili da nisam normalna, ali videćete ja samo osećam budućnost. Kada sam se srela sa advokatom Strahinjom Milovanovićem on mi je rekao ok danas ćemo pustuti tužbu, ja sam mu rekla ipak ne. Nećemo tužiti Vidića. Rekla sam mu "on je sebi najveći teg u životu i ja mu nisam potrebna". Tako je i bilo. Želim još da kažem da je Saša bio jedan od mojih najčešćih gostiju u emisijima sa početka moje karijere i jako lepo smo sarađivali. Zato me je iznenadio kada je rekao onako ružne reči koje ja nisam zaslužila. Svakako neka počiva u miru, sa moje strane izjavljujem saučešće porodici ja sam mu oprostila - poručila je Jeremićeva povodom odlaska modnog kreatora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Trese se Amerika! Bajden je ovo postao, Kamala je tako rođena! Tramp raspalio svim mogućim uvredama, kampanja ulazi u najprljaviju fazu!
BRUTALAN

Trese se Amerika! Bajden je ovo postao, Kamala je tako rođena! Tramp raspalio svim mogućim uvredama, kampanja ulazi u najprljaviju fazu!

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp održao je u Viskonsinu jedan od svojih najžešćih govora protiv ilegalnih imigranata, usmeravajući kritike ka onima koji su prešli američku granicu i počinili zločine. Takođe je nazvao svoju protivkandidatkinju, demokratu Kamalu Haris, "mentalnim invalidom", preneli su američki mediji.

29.09.2024

11:10

Ludilo mozga! Krvavi Boris hteo da izvrši invaziju na Holandiju! Ne, ovo nije šala: Bivši premijer sve priznao medijima!
BOŽE SAČUVAJ

Ludilo mozga! Krvavi Boris hteo da izvrši invaziju na Holandiju! Ne, ovo nije šala: Bivši premijer sve priznao medijima!

Bivši britanski premijer Boris Džonson, koji je zbog uloge u obustavljanju pregovora Rusije i Ukrajine nazvan "krvavi Boris" izjavio je da je u martu 2021. godine naredio vojnim komandantima da osmisle plan napada na holandsku fabriku kako bi obezbedili isporuku pet miliona doza vakcine protiv COVID-19, čiji je izvoz Evropska unija pretila da zabrani Velikoj Britaniji.

29.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija