• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. S.

26.04.2023

08:00

GOGA GAČIĆ: Batina je iz raja izašla!, MAJA MARIJANA: Decu nikako ne treba tući! Pevačice ukrstile mišljenja o tabu temama!

Miloš Rafailović/Printscreen Instagram

Estrada

GOGA GAČIĆ: Batina je iz raja izašla!, MAJA MARIJANA: Decu nikako ne treba tući! Pevačice ukrstile mišljenja o tabu temama!

Podeli vest

Goga Gačić i Maja Marijana ukrstile su mišljenja u ovonedeljnom Ringu. Dok bivša članica grupe "Đavolice" smatra da decu treba vaspitavati batinama, njena starija koleginica je striktno protiv toga. Njih dve se nisu složile ni po pitanju fotošopiranja fotografija, ali ni u tome da li bi se pre odrekle mobilnog telefona ili gledanja filmova. Goga smatra da u 21. veku niko ne može da funkcioniše bez mobilnog, a Maja Marijana ne bi mogla da zamisli život bez dobrih, starih filmova. Jedino u čemu su se obe pevačice složile je to da ne bi oprostile prevaru.

Goga Gačić

Treba li koristiti fotošop?

- Ne, zato što je svako lep na svoj način! Razumem one koji na fotografiji urade sitne ispravke ili poboljšaju osvetljenje, ali sam protiv toga da izmene lični opis - smanje nos, struk, povećaju usne, grudi, zadnjicu... Ti ljudi prvenstveno lažu sebe, jer znaju da tako ne izgledaju.

 

 

Da li biste se pre odrekli mobilnog telefona ili gledanja filmova?

- Suprug i ja skoro svako veče gledamo neki film ili seriju. S druge strane, ja stalno visim na telefonu. Zato bih se pre odrekla filmova. Živimo u 21. veku, ne možemo da opstanemo bez telefona.

Moderna

Pre bih se odrekla gledanja filmova nego mobilnog telefona. Ipak živimo u 21. veku
Goga Gačić

Narodna ili moderna muzika?

- Narodna, jer sam odrasla uz tu vrstu muzike. Nema veselja bez narodnjaka. Volim i eks jugoslovenski rok, jedino mi se ne sviđa ova savremena muzika.

Treba li oprostiti prevaru?

- Zavisi! Nije isto kada vas partner prevari na jedno veče ili kada ima paralelnu vezu godinu dana. Imam poverenja u supruga, i kada bi mi neko rekao da je imao seks sa drugom ženom, ne bih poverovala u to. Jedino ako bi mi doneo dokaz u vidu eksplicitnih fotografija. Ali "rekla-kazala" me ne zanima. Suprug i ja imamo fenomenalan odnos i teško da neko to može da naruši.

 

 

Batina je iz raja izašla?

- Da! Znate kako kažu, dupe nema dušu! Mene majka nije štedela i šta mi fali? Ništa! Ali priznajem da sam slaba na svoju decu, žao mi je da dignem ruku na njih. Međutim, nemam ništa protiv vaspitne mere po zadnjici.


Maja Marijana

Treba li koristiti fotošop?

- Da! Zato što, šta god da uradite, publika će vas prozivati. Kad stavite filtere, ospu paljbu po vama, a kada ne stavite, opet vas pljuju. Pošto ne valja ni jedno ni drugo, onda se češće odlučim za to da fotošopiram i sredim fotku.

Foto: printscreen instagram

Maja Marijana, pevačica

Pre biste se odrekli mobilnog telefona ili gledanja filmova?

- Telefona, jer filmove obožavam! Kada nemam obaveze, po ceo dan gledam Foks TV. I ne dosadi mi. Postali smo robovi telefona. Zaboravili smo kako smo se nekad družili.

Ne prašta

Ne bih oprostila prevaru, jer ako partneru pređemo preko preljube, učiniće to ponovo
Maja Marijana

Narodna ili moderna muzika?

- Slušam i jednu i drugu muziku, u zavisnosti od raspoloženja, prilike i društva u kom se nalazim.

Treba li oprostiti prevaru?

- Nikada ne bih oprostila prevaru, niti smatram da bilo ko treba to da uradi. Ako te partner prevari jednom, uradiće to opet! Kada oprostite preljubu, onda gazite sami po sebi. Dovoljno sam iskusna i samostalna žena da bih ikada mogla to sebi da dozvolim.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Maja Marijana, pevačica

Batina je iz raja izašla?

- Nikako se ne slažem sa tom izrekom. Ako to podržavamo, onda decu od malih nogu učimo i navikavamo da ljubav prepoznaju kao bol, a to ne valja. Sutra će im biti normalno da ih partner bije, jer će smatrati da im na taj način pokazuje ljubav. Sve može da se reši kvalitetnim razgovorom. Ćerke sam isključivo na taj način vaspitavala i danas smo u fenomenalnim odnosima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija